_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetenek meselesi oöyLe Dedigine Bakma,
bol bol kitap oku azcıkta beynini geliştir yeter
Bu mesLegin tek Sırrı : 'SaçmaLamak'
Canı Sıkılanlar
|
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetenek meselesi oöyLe Dedigine Bakma, Bu mesLegin tek Sırrı : 'SaçmaLamak' My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:makbuLe Geçer he Ama Ben Seni Korurumsenden Olmaz O koruYucu meleNk hesapları xD Alıntı:yetenek meselesi o bol bol kitap oku azcıkta beynini geliştir yeter Kzım saTén ßiz qéLiştiRdik emme Şu MesuTa Laf sokmaLarı öqRéT Çok daLaşıo ßana azının Payını wéRim ßiraz Şaka ŞaKa acıLarın MEsutuu _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesutla biz diişik bi beceriye sahibizTüm her$ey bunun Midem'e Oturmasından s0nra ba$Ladı :yikildim: gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok emnm tek tanıdığın ilkcan da benim + forumdada tek ilkcan benm ama milyonlarca elif var hem elif sıradan bi isim kapasitesi olmayanlar ilkcan ismini algılayamazlar bilee be Alıntı:öyLe Dedigine Bakma, MésuT DiKKat ét oum 3 Kadın aRasında ßöLé LafLAr deme çıkışın oLmaz sonRa 90-60-90 ßi ßomba düşÃ©R kKafana :yikildim: cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden Olmaz O koruYucu meleNk hesapları xDKoruyucu meLek mi Bende meLek birine Çok Benziy0rum Yha
amann SıkıLdım ßén kaçaR oLum mesaj sayım 1.000 oLdu haLan 2, sewiye oLmadım
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tüm her$ey bunun Midem'e Oturmasından s0nra ba$Ladı :yikildim:yani mesutun bu günlere gelmesinin de tek sebebi benim benim param şöhretim ve güzelliğim sayesinde bu konuma sahipsin :tolga: değerini bil nası bu günlere getirdiysem geri almasını da bilirm :tolga: :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|