My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Supér bir $arkı ama dinLemeni Tavsiye ederimeskidi sayılır o sarkı artık
yada dinlemekten bana cılk geldi
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Supér bir $arkı ama dinLemeni Tavsiye ederimeskidi sayılır o sarkı artık yada dinlemekten bana cılk geldi _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eskidi sayılır o sarkı artıkTamam Bir daha ki Sefer'e, Pesimist Ep 5'i dinLersin az kaLmı$ Çıkıcakmı$ zatéN My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O kadar yıL'ın Hâtrına baRi'müff tamam yalvarma bu kadar ikinciye insafa geliyorum bak bugece değerimi bilmelisin miley17::kop: cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saqol Dinlerim miley17:görmeyeLi nasıLsın meLo$ ? Uzun zaman oLdu My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görmeyeLi nasıLsın meLo$ ?dalqa qecme nhan xD _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üff tamam yalvarma bu kadarAa $imdi de yaLvarır oLduk Iyi mi Her$eyi yüzüme Vurdugun yetmedi $imdi de yaLvardıgımı söyLe cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dalqa qecme nhan xDAvataR'ında ki eLLer ; Senin ve Benim mi My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AvataR'ında ki eLLer ; Hayır HıdırLa aySe nin xD piskOpATmısın :?? cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır HıdırLa aySe nin xD piskOpATmısın :??Ordan Bakınca, Ney'e Benziy0rsam O'yum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|