babacımm
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 02:29 PM <
şarkı çoq yawaş gelio yani gidio
sedat sizemi geldi hıı
Süper ya...Emegine sagLik GüLüm, sahane oLmus...!
TesekkürLer d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şarkı çoq yawaş gelio yani gidio [SIZE="3"][COLOR="Purple"]hayır.... sende sedata taktın heee onu takip ediyon sürekli bişeymi war yoksa[/COLOR][/SIZE]
04-13-2007, Saat: 02:34 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır....yoq canım benim başum bağlı hem ben onu takip etmiom o bizim burdan geçio d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babacımm [SIZE="3"][COLOR="Purple"]höstttt:KD :KD daha ewlenmedim bile sen nerden çıktın[/COLOR][/SIZE] d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq canım benim başum bağlı [SIZE="3"][COLOR="Purple"]eyi o zaman zaten o işsiz güçsüz yaramaz sana[/COLOR][/SIZE]
04-13-2007, Saat: 02:37 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyi o zamanişsiz güçsüz olsa noljak parasınımı sewcem sen ne girion aramıza(şaka)rz duymasın
Neyse arkadasLar bende cikiyorum
Daha yeni okuLdan geldim, derslerim feLan fiLan var=) Kendinize iyi bakin...Byebye SagLicakLa! d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işsiz güçsüz olsa noljak parasınımı sewcem [COLOR="Purple"][SIZE="3"]rıza nerde şimdik bide para olmazsa saadette olmuyo biliyosun sana kolayı neyle alacak düşünsene bi:yikildim: [/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 322 Ziyaretçi