_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok basım ağrıyo sadece :beLLi Zaten, Yoksa böyLe Davranmazsın Sen bana :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık, Bıkmadın mı PekiGidiyo İşte Bilmiyorum xD My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beLLi Zaten, Yoksa böyLe Davranmazsın Sen bana :yikildim:yoo ben hep böyle davranıyorum hem ben sevdiğim insanlara sataşırım cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gidiyo İşte Bilmiyorum xDSenin'de h0$una fiLân Gidiyor Sanırım Kavga'cı :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo ben hep böyle davranıyorumBu Yüz'ünü Ben NedeN Göremedim ki + Kısaca özet Geçecek oLursak, '' Seni Seviyorum '' Demeyi Denesen My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin'de h0$una fiLân Gidiyor SanırımCook ANlatamam Acaip zeVkLi xD cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cook ANlatamam Acaip zeVkLi xDDoktor Tavsiye'si Bu Sanırım Sende Tavsiye Eder misin biz'e ? My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doktor Tavsiye'si Bu Sanırımsana Ederimde DiqerleriNe yazık xD etKilemez Zaten senİ xD cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana Ederimde DiqerleriNe yazık xD$imdi onLarı mı Yoksa, Beni mi dü$ündün |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 461 Ziyaretçi