Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
ya öle yapma sanada yazık olur bana da hadi sana olsa zarar etmezde daha benim gençliğim var.
Ara
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper yaaa...kendimizi fazla kaptirdik..yeterin bukadar kizzz...SmileSmileSmileSmileSmile
valla yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
kaptır kendini sende sıkma canımcımmmm
Ara
nehir biz oaralardan buluruz napalım Big Grin bnde yannızım Big Grin kızz banada bulun zuhahaha Big Grin
Ara
nehir arkiler var istersenBig GrinBig GrinBig Grin:Big Grin

özge abin falanmı var ezoya ayraladın neler ceviriyon sen
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoq oldu doğru wallaSmile
ne kadar çok oldu özgeeeeeeeeeeeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee ben kimi alcam ozaman yanima..yanlizmi gelcem ben yaniii...SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
sende bulursun birini bulamazsan forumdan birini alırıs sana olar mıSmile
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız yalnız değilsin buluruz sanada birini :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

yok kizz..istemem sagol...ben yanlizda gelirim olsun yaww...SmileSmileSmileSmileSmile
Ara
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir arkiler var istersenBig GrinBig GrinBig Grin:Big Grin

özge abin falanmı var ezoya ayraladın neler ceviriyon sen
kim kime ayarladı abisiiniiiiiiiiiiii:S
Ara
kızlar arkiler bos hemde foruma giriyorlar tanısın isim verem istersenizBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızlar arkiler bos hemde foruma giriyorlar tanısın isim verem istersenizBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
yolla bakalımmmmmmmmmmm:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi