senle yaşıt yav
senin resmin neredeydi kis bi gösterem ona
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:11 PM <
senle yaşıt yav
04-13-2007, Saat: 05:12 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok size geciçi yav adam akıllı olursa olur geçiçi aşkların kitabımızda yeri yokaynen katılıyorum dalgasına olmas ya
04-13-2007, Saat: 05:12 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalıcıyıda ben almayım canım sağol sen onu nehire verrrrrr:yikildim: :yikildim: yok canim baska...sen al ben sonrada alirim..önden buyur cnm sen... d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koptum:yikildim: :yikildim:kop kop bende kopardım iplerimi bugün ::yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canim baska...sen al ben sonrada alirim..önden buyur cnm sen...olur kız senin için yakacam kendimi ama tatle kadar tatilden gelirim biter mevzu ona göre:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: kiralık sevgilki araniiiyyyyyyy:yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:13 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi beeeeeeeeeeeee:Sşimdi kankim deil şrfz o da benim eski çıktığm çocuğa teklif etmiş ama jojuk kabul etmemiş çoq karışık:yikildim: :yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen katılıyorum dalgasına olmas yaoluuuuuuuuuuuuuyyyyyyyy oluyyyyyyyyyyyyy:yikildim: :yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdi kankim deil şrfz o da benim eski çıktığm çocuğa teklif etmiş ama jojuk kabul etmemiş çoq karışık:yikildim: :yikildim:dallas gibi maşşallaahhhhhhhhhh:yikildim: :yikildim: :yikildim: anlat anlat heyecanlı olayoooooooooo:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:14 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur kız senin için yakacam kendimi ama tatle kadar tatilden gelirim biter mevzu ona göre:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: evet aynen araniyooooooooooooooooo...
04-13-2007, Saat: 05:14 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özge ayıp oluyo yav ne kısı yav bak bidaha olmasın adım RESUL yav:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:hahah yanlış oldu ben seni ezo sandım ondan kıs dedimpardon |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|