gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Resul sen bana 27-28-29 yaşına kadar uzun boylu esmer bir bey bulursan ii olur ama zayıf olmasın sakın Tamam mI?allah cızırtınız versin hemmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii:yikildim: :yikildim: :yikildim:
tatile kadar bulun yoğunum bak hem çalışıyom hem size laf yetiştiriom
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:19 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dallas gibi maşşallaahhhhhhhhhh:yikildim: :yikildim: :yikildim:yoq kıs bahsetmeyin bana o kısdan moralim bozuluyo:yikildim: :yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq kıs bahsetmeyin bana o kısdan moralim bozuluyo:yikildim: :yikildim:yaw heyecanlı gedeyoduuuuuuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
ezgimmmmmmmmmmmmm ben tatile gedeyom geleyonmu cadııııııııııııııııııı
sanada birtane bulak nasılsa sipariş üzeri çalışıyoz :)
04-13-2007, Saat: 05:21 PM <
ii gülşen amil adresini at buluruz bitane bakem cevreme ulan adımız başak şeye cıkacak ben okula kacar by atcaklar yoksa okuldan beni
04-13-2007, Saat: 05:21 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişT..Ben geLDim..Ada$ abLa nereYeee..?Ben geLirdim ama 23 Nisan'a hazırLık yapıozzz...hoşgeldin kıstawla noldu serhat döwceq bisi
04-13-2007, Saat: 05:22 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw heyecanlı gedeyoduuuuuuuuuu:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:23 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezgimmmmmmmmmmmmm ben tatile gedeyom geleyonmu cadıııııııııııııııııııama kiralık:yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:23 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii gülşen amil adresini at buluruz bitane bakem cevreme ulan adımız başak şeye cıkacak ben okula kacar by atcaklar yoksa okuldan beni olum gıt okula sonra adam bırakacak bak yılbaşı zekı bırakır valla affetmez sonra yanıma gelıp ağlama ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 67 Ziyaretçi