d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade biz gidioz esgiyi yenmeye tawla turnuwamız warHADE qısss..Ben yenJemm seniii :yikildim:
Garip Sohbetler
|
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özgür yaşam seni EZO ya ayarladı da :yikildim: rahatsız etmiiek die dedim 27-28-29 yaşlarında esmer uzun boylu 80-85 kg civarında arkadaşın var mı? varsa çıkmam konudan :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: ulen varya sattınız iki dk ..
04-13-2007, Saat: 05:33 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resul seni gördüğün bu kızlardan birine sattı mevzu budur anlamışen :yikildim: :yikildim: yog yaw resul benı satamaz hıç bı kımseye
04-13-2007, Saat: 05:33 PM <
yaw bi dur benim halen açılmadı noluorus ben yencem
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eski hade gel açılıyo sansardamısınevettt Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak sen ezoyaa...ezoyla sen anlarsinyaaa emrahcim...hay ben senin rezil ettiniz len beni karizmam yerle birrrr:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:34 PM <
off ya kafam karisti..bi durun arkadaslar yaaa...yavas olun biraz..
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bi dur benim halen açılmadı noluorus ben yencemdettt GrŞrüzzz.. Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yog yaw resul benı satamaz hıç bı kımseyesattı sattı art alıcıda buldun ...bak ahanda beeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 90 Ziyaretçi