Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bulalım sana hemen benım dj arkadaslar var
yok be olmazz...ben böle iyim...
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 05:51 PM <
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bulalım sana hemen benım dj arkadaslar var yok be olmazz...ben böle iyim...
:yikildim: :yikildim:
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eh artik emrah banada ayarlarsin birtane dimi..bak biz sana nasil bulduk..sakaydi tabi.tabi canım ayarlasın bak dj arkadaşları varmış zatennnnnnnnn:yikildim: :yikildim: yalnızlık nereye kadar be nehirrrrrrrrrrrrr:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:52 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: hımmm iiii tatile yanlız gıtmıyoz işte gel Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be olmazz...ben böle iyim...değilsin değilsin ...ben biliyom :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm iiii tatile yanlız gıtmıyoz işte gelzaten tatile yalnız gitmeyece diye sevgili oluyozya:yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 05:54 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: iyi tamam hadi bakalimm...emrah unutma bak haa ona göre...
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be olmazz...ben böle iyim... olmaz sız bana buldunuz sıra bende
ezo sen benimLE geL en azından öLmeden görürüm orayı
04-13-2007, Saat: 05:55 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değilsin değilsin ...ben biliyom :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: kiz nedion sen neyi bilionn..söle bakim...
04-13-2007, Saat: 05:55 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten tatile yalnız gitmeyece diye sevgili oluyozya:yikildim: :yikildim: :yikildim: iii ben ordanda bulurum bıtane |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|