ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edin bakem haginiz ayakta kalıyonuz...:yikildim: :yikildim: :yikildim:
ben kalırım kesınnnnn bırakmam senı kımseye
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 06:06 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edin bakem haginiz ayakta kalıyonuz...:yikildim: :yikildim: :yikildim: ben kalırım kesınnnnn bırakmam senı kımseye Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangimiz daha cici emrah cicilerini giyme san daha cici görünürsünay karar veremedim :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:07 PM <
farketmez ezoyla tatil var ucunda tek eLLe indiririm yere
04-13-2007, Saat: 06:07 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diğer seceneklerde sana gelmez canım ya ... yok canim...bak sen...beni görde ondan sonra konus tamammi cicimm... Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez ezoyla tatil var ucunda tek eLLe indiririm yerevay beeeeeeeeeee:yikildim: :yikildim: :yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canim...bak sen...beni görde ondan sonra konus tamammi cicimm...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
04-13-2007, Saat: 06:08 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez ezoyla tatil var ucunda tek eLLe indiririm yere vay okadar ıddalısın he ama benı gormedın daha
04-13-2007, Saat: 06:09 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sinan şamil sam aaa bak ınanmıyo benım oy ısımde sam resule sorarsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|