ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
noldu kizzz saka yaptimm...
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 06:10 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noldu kizzz saka yaptimm...
04-13-2007, Saat: 06:10 PM <
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay okadar ıddalısın he ama benı gormedın daha farketmez dedim ya ezo da izLiycek ama :yikildim: :yikildim: :yikildim: Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bak ınanmıyo benım oy ısımde sam resule sorarsınreklam y okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: suya bak ya süper .. şaka bir yana tatil istiyom ben yaaaaaaaaaaaaa
04-13-2007, Saat: 06:11 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vawwwww çok eminsin bakıyorum :yikildim: :yikildim: :yikildim: ewet emın olmasam konuşmam özelliğim bu malesef kafaya koyduğum seyı ucunda ölüm olsa dahı yaparım
arkadaslar ben kaciyorumm...hadi size iyi kavga etmeler...ezo tercihini merak ediomm...haberdar et beni tamammi kizzz...
:yikildim: ezooo sende bi seçim yap :yikildim: :yikildim:
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farketmez dedim ya ezo da izLiycek ama :yikildim: :yikildim: :yikildim:olur tabi canım nedemek izlerim benn .. siz yiyin birbirinizi :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|