Ezo nehir bırakın yaww kafamızı dinneyelim aşktan konuşalım birer sigara yakalım ki nehir sen içme küçüksün hemde sağlığa zararlı o denizin yakınlarında akşam ateş yakalım şarkılar söleyelim erkeklere pas vermeyelim yaşasın fenizm fln coştum ben valla bu arada işten kovacaklar vala beni
Garip Sohbetler
|
Ç@RŞI EMRAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok kalmazsın ben varkensağol ya garantimizde var artıkın hadi gelin gezelim :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:24 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladın sağol ) yok yok verdimm gitti...
04-13-2007, Saat: 06:25 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ezo nehir bırakın yaww kafamızı dinneyelim aşktan konuşalım birer sigara yakalım ki nehir sen içme küçüksün hemde sağlığa zararlı o denizin yakınlarında akşam ateş yakalım şarkılar söleyelim erkeklere pas vermeyelim yaşasın fenizm fln coştum ben valla bu arada işten kovacaklar vala beni sıgaramı vereyım sıgara bırer tane bugun bendensınız gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ezo nehir bırakın yaww kafamızı dinneyelim aşktan konuşalım birer sigara yakalım ki nehir sen içme küçüksün hemde sağlığa zararlı o denizin yakınlarında akşam ateş yakalım şarkılar söleyelim erkeklere pas vermeyelim yaşasın fenizm fln coştum ben valla bu arada işten kovacaklar vala beniçoş çoş ver gazı bizede ...:yikildim: :yikildim: :yikildim: valla ya manzaramız karşımızda kafamız yerinde ...açılın ulennnnn kıvamında sigara elde ... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh dertlerim var cebi,mde ..dokunma yanarsın türkümde yanar yanar ağlarım belkide
04-13-2007, Saat: 06:26 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol ya garantimizde var artıkın hadi gelin gezelim :yikildim: :yikildim: :yikildim: hadı sen kapıya çık ben almaya gelşıyom senı
04-13-2007, Saat: 06:26 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ezo nehir bırakın yaww kafamızı dinneyelim aşktan konuşalım birer sigara yakalım ki nehir sen içme küçüksün hemde sağlığa zararlı o denizin yakınlarında akşam ateş yakalım şarkılar söleyelim erkeklere pas vermeyelim yaşasın fenizm fln coştum ben valla bu arada işten kovacaklar vala beni yok kiz 18 yasindayimm ne kücügü... Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok verdimm gitti...hala verdim diyo yaw.. dost dedik sana be oldumu şimdi böyleeeeeeeeeee:yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 06:28 PM <
neyse ben çıkıyom kib yoksa koruma benı harbı öldürecek
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi