:
yav of yav of hiç bi kankam yok canım sıkılıyo burda ya kim var kim yok toplasın:
yav of yav of hiç bi kankam yok canım sıkılıyo burda ya kim var kim yok toplasın:
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 06:52 PM <
:
04-13-2007, Saat: 06:53 PM <
valla aynen kizz...benimde canim sikiliyoo...gidelim yaww hemen yarin hazirla bavulunu...
Valla Ya....
Ya Ben Kuzenleri Ayarlasam Hemen Gidecem Zaten ... Ama Işleri Var Izin Alamiyolar... Ben Aliyom Ama Onlarda Iş Yokkkkkkkk
04-13-2007, Saat: 06:59 PM <
kiz sana diyorum ya iste...ben varim gidelim kizz..süper olurr...
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kiz sana diyorum ya iste...ben varim gidelim kizz..süper olurr...OLUR GİDEK AMA SEN ORADAN GELENE KADAR BEN SIKINTIDAN PATLAYACAM DEMKTİR BUUUUUU:yikildim: :yikildim: :yikildim: Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni de alın yanınızaAY GELME BİZ SENİ İSTEMİYOZ OHHHHHHHHH CANIMADA DEÄžSİNNNN:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-13-2007, Saat: 07:10 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLUR GİDEK AMA SEN ORADAN GELENE KADAR BEN SIKINTIDAN PATLAYACAM DEMKTİR BUUUUUU:yikildim: :yikildim: :yikildim: canim benim idare at artik söyle bir kac ay bekle...sonra süper bi tatil bizi bekliooo...
04-13-2007, Saat: 07:11 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AY GELME BİZ SENİ İSTEMİYOZ OHHHHHHHHH CANIMADA DEÄžSİNNNN:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: aferim kizz..istemiozz iste seni..biz kiz kiza yapicaz dimi kiz ezoo.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|