SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haLalalalallalaaa ne zamaNO da Dogru Ya,
O kadar Çok düşündün ki Artık Hiçbirini,
HatırLamıyorsun :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haLalalalallalaaa ne zamaNO da Dogru Ya, O kadar Çok düşündün ki Artık Hiçbirini, HatırLamıyorsun :yikildim:
12-27-2008, Saat: 01:17 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O da Dogru Ya, Hatırlamıorum cünqüM öLe biŞe yoqh seNi düşLediğimi düş'ünde qörüondur seN
12-27-2008, Saat: 01:17 PM <
benm çıkma vaktim geldi hepinize ii eğlenceler mesut sanada afiet olsn
12-27-2008, Saat: 01:18 PM <
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beyzarda.38 i sınava hazırLıorus saol cnm SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hatırlamıorum cünqüM öLe biŞe yoqh seNi düşLediğimi düş'ünde qörüondur seNZaten Sende Beni Ancak, Rüyanda Görürsüüüüün
12-27-2008, Saat: 01:19 PM <
beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm çıkma vaktim geldi hepinize ii eğlenceler mesut sanada afiet olsn Bai Bai . sınavında basarıLar beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm çıkma vaktim geldi hepinize ii eğlenceler mesut sanada afiet olsnthank's guzéL'm. Bb. Kendine Iyi bak.
12-27-2008, Saat: 01:19 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sende Beni Ancak, Rüyamda biLem qörmüOrum SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rüyamda biLem qörmüOrumO kadar ki Çok düşünüy0rsun beni asdlkjsadkljsa:yikildim:
12-27-2008, Saat: 01:20 PM <
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bai Bai . sınavında basarıLarsaol cnmm .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|