Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özel msjda atabilirsin kimseye sölemem yani
ya esra sende ne uynıksın ha valla helall....
özelden ekmek arasıda göndersin yersin .....
Gececiler Bölümü
|
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özel msjda atabilirsin kimseye sölemem yani ya esra sende ne uynıksın ha valla helall.... özelden ekmek arasıda göndersin yersin ..... SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn geldim belki beklemiyodunuz ama h.geldin ümit nerde kaldın yaa aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.geldin ümitalmantadan halam geldide
07-13-2007, Saat: 01:06 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya esra sende ne uynıksın ha valla helall....:'( yha aşk oLsun tmm merakLıyım ama gidip kimseye çaktırmam yetiştirmem kendi içimde kaLır bn bu forumda kaç kişinin sırrını biliyorum bugüne kdrda yaymamışımdır ama zorlada söleyin demiorum
[quote=Chatlak_GirL]:'( yha aşk oLsun tmm merakLıyım ama gidip kimseye çaktırmam yetiştirmem kendi içimde kaLır bn bu forumda kaç kişinin sırrını biliyorum bugüne kdrda yaymamışımdır ama zorlada söleyin demiorum[/quot
ya tamam ben sana itirafta buluncam kendi adıma sen yeterkiii istee.....................
07-13-2007, Saat: 01:08 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra senin ismini deiştirmişler ha baktınmıııı......Deqiştirmediler deqiştircekler inş. nan deqiştirmesem adım çatlak die kalcak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,844 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |