Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin amin bencede
...........
sLmmmmmmmmmmm D:
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin amin bencede ........... Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sakına istifa etme ve kimsenin lafınada aldırma sizler daha çok gençsiniz hayatın baharındasınız yazık olur sizlere ya arkadaşım biz burda gırgırna öle dioruz kimsenin istifa ettiği yok yani ayrıca yaşımda çok küçük sayılmaz hani TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ........... neyse tuuba seninle sohbet güzeldi fakat birileri istifa dilekçeni masaya koy demeden ben çıkayım artık sonra yine görüşürüz inşallah hadi iisin benden kurtuldun dua et Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaşım biz burda gırgırna öle dioruz kimsenin istifa ettiği yok yani ayrıca yaşımda çok küçük sayılmaz hani .........
Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin tşk ederiz arkadaşım eksik olma Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin saol ii dileklerin icin aklıma c.tesi günkü sınavlarım geldi ve hayatın tadı birden kacdı
Size akıl vermek hattim değil, sakın yanlış anlamayın yazdıklarımı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|