:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sLmmmmmmmmmmm D:
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin amin bencede Big Grin

Big Grin ...........
Ara
Yenemuko
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sakına istifa etme ve kimsenin lafınada aldırma sizler daha çok gençsiniz hayatın baharındasınız yazık olur sizlere

ya arkadaşım biz burda gırgırna öle dioruz kimsenin istifa ettiği yok yani ayrıca yaşımda çok küçük sayılmaz hani Big Grin
Ara
Yenemuko
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ...........

neyse tuuba seninle sohbet güzeldi fakat birileri istifa dilekçeni masaya koy demeden ben çıkayım artık sonra yine görüşürüz inşallah Smile

hadi iisin benden kurtuldun dua et Big Grin
Ara
TuuBaa
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaşım biz burda gırgırna öle dioruz kimsenin istifa ettiği yok yani ayrıca yaşımda çok küçük sayılmaz hani Big Grin

Big GrinBig Grin .........
Ara
Fugit
Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin
Ara
Yenemuko
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin

tşk ederiz arkadaşım eksik olma
Ara
TuuBaa
Fugit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şaka bir yana gerçekten çok gençsiniz size hayat boyu başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum. Ama hayatın tadınıda çıkartmayı ihmal etmeyin

saol ii dileklerin icin Big Grin aklıma c.tesi günkü sınavlarım geldi ve hayatın tadı birden kacdı Big Grin
Ara
Fugit
Sizde eksik olmayın. Her Genç ülke için bir kazançtır
Ara
Fugit
Size akıl vermek hattim değil, sakın yanlış anlamayın yazdıklarımı
Ara
Fugit
Tuba Hanım sınavlar içinde hiç tedirgin olma sana şimdiden söylüyorum başarılı olacaksın
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 12:19 AM