bence iki dudağının arasından çıkacak kelimeler yeterli değil hiçbir zaman bu yüzden ben susmayı tercih ederim hep konuşmam gerekirse de bırakırım gözlerim anlatsın içimden geçenleri..
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Seni sevmek, bu kentin tozlu, soluk ışıkları ruhumu ısırırken, aynı gecenin yıldızları altında seni deliler gibi özlemekti
Boğazımda düğümlenen, sana söylenmesi gereken cümleleri yuttum... Benim kelimelerim seninkinden daha ağır
Bir Masal Değil bu Aşk Bir ROman Olucak Yok Olduğumuzda, Bendeki Sevgi Roman yazdırcak kadar Asaletli Bırakmayacak kadar tutkulu Senin için Ölecek kadar Sadakatlidir Sevgilim
Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş, aklı yok, fikri yok deli misali..
Benliğimse hayat seline düşmüş, bir varmış bir yokmuş ömrümün haliii... Yüreğin mi dar geldi ben sığmadım içine.. Başlamadan bitirdik.. Çabuk mu geldi son; yabancılaştı dilimiz..
Sevmelere üşendik.. Dü$lerimiz yaşlandı 3-5 günde değişti.. Bilemedik yaR.. Sevdalar mı kısaldı biz mi ucundan kestik? Çözemedik yaR ! Konuşmak mı zor geldi susturduk dilimizi.. Sessizce kalıverdik.. Tutunmak mı ar geldi kestik ellerimizi.. Boşluğa sürüklendik.. Hiçbir tedaviye cevap vermiyorum artık.
İncitiyorum, inciniyorum... Sana dur bir sakin ol derken İnatla huysuz bir kadına dönüşüyorum. Şimdi sakin olmakla, çekip gitmek arasında bir yerlerde gidip geliyorum... korunaklı şiirler yaz bana, sevgilim olmayan sevgili
sağanak yağışlı günlerimde sığınacağım bir yer bulunsun bari, şiirlerde bir ev'cağızım olsun üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim
heveslenme, senin için düşlerim başka aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 577 |
04-12-2022, Saat: 05:15 PM Son Yorum: wildfang |