:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Aşksı@z
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ne baqırıonnnnn ki el kadar kızaSad(:piss morukBig GrinBig GrinBig Grin
Big Grin yav inatlaşma edindiğim izlenimler ve teşhisler sonucun da sende 250 gr uyussluBig Grin 199gr gıcıklık vevcut olup hastalığın baya ilerlemişBig Grin durumun vahim yaniBig Grin tedavi olman gerekBig Grin Dugusuz Araştırma ve Geliştirme uyus ve gıcıkları iyileştirme hastahanesine bir an önce gitmeni tavsiye ediyorum bir moruk olara sanaaaBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
eaqle qirl
eaqle qirl´isimli üyeden Alıntı viewpost.gif
tamam ne baqırıonnnnn ki el kadar kızaSad(:piss morukBig GrinBig GrinBig Grin

Big Grin yav inatlaşma edindiğim izlenimler ve teşhisler sonucun da sende 250 gr uyussluBig Grin 199gr gıcıklık vevcut olup hastalığın baya ilerlemişBig Grin durumun vahim yaniBig Grin tedavi olman gerekBig Grin Dugusuz Araştırma ve Geliştirme uyus ve gıcıkları iyileştirme hastahanesine bir an önce gitmeni tavsiye ediyorum bir moruk olara sanaaaBig GrinBig GrinBig Grin
bukadar hakarette ediLmeski canımSadtamam yaşLı amca bidaha sana sayqısızLık etmicemm özürdiLerim ben büyükLrime sayqıLı bi qencimm
Ara
Aşksı@z
¤ ćaяaмєLL ¤ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaslı ama onun kalbi genc dime asksızBig Grin

Teşekkür ederim canım
Ara
Aşksı@z
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eaqle qirl´isimli üyeden Alıntı viewpost.gif
tamam ne baqırıonnnnn ki el kadar kızaSad(:piss morukBig GrinBig GrinBig Grin

bukadar hakarette ediLmeski canımSadtamam yaşLı amca bidaha sana sayqısızLık etmicemm özürdiLerim ben büyükLrime sayqıLı bi qencimm
nerde hareket orda bereket deyilmidir heBig Grin tabe hareketli olacam Moruksak ölmedik ya canım alla allaBig GrinBig Grin moruğunda bir kalbi var dime amaBig GrinBig Grin
Ara
eaqle qirl
Alıntı:
[b]¤ ćaяaмєLL ¤
´isimli üyeden Alıntı viewpost.gif
[i][i]yaslı ama onun kalbi genc dime asksızBig Grin
[/i]

Teşekkür ederim canım

bize qelince hastahaneye qit caramell'e qelince tesekkür ederim canım !bi kibar bi kibar kırıLca
k nerdeyseBig GrinBig Grin

[/i][/b]
Ara
eaqle qirl
nerde hareket orda bereket deyilmidir heBig Grin tabe hareketli olacam Moruksak ölmedik ya canım alla allaBig GrinBig Grin moruğunda bir kalbi var dime amaBig GrinBig Grin
sende hakLısın moruk yhaa budewirde asLINda moruKLardan korkucannBig GrinBig Grinwışş tırstım senden ..........bu arada işe qec kaLcam yaff ayrıLamıorum duyqusuzdan bide piss moruqtaN:d:d:dDBig Grin:Big Grin
Ara
Aşksı@z
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:
[b]¤ ćaяaмєLL ¤´isimli üyeden Alıntı viewpost.gif [/b]
[i][i]yaslı ama onun kalbi genc dime asksızBig Grin[/i][/i]

Teşekkür ederim canım

bize qelince hastahaneye qit caramell'e qelince tesekkür ederim canım !bi kibar bi kibar kırıLca
k nerdeyseBig GrinBig Grin

Ayy ayyy canım yaaa demek sende benim kibarlığımı anladın yerim ben seni yerimmmBig GrinBig GrinBig Grin sende canımsınnnn ayırırmıyım sizi heçBig Grin
Ara
eaqle qirl
Ayy ayyy canım yaaa demek sende benim kibarlığımı anladın yerim ben seni yerimmmBig GrinBig GrinBig Grin sende canımsınnnn ayırırmıyım sizi heçBig Grin
cooooooooookkkk tesekkür ederim AŞKSIZ o qüseL mübarek ellerinden öperimmBig Grin
Ara
Aşksı@z
okadarda fazla ya aaaa moruk dediysek dedn yaşındada deyilim canım 75 e daha girmedim Big Grin
Ara
eaqle qirl
Big GrinBig GrinBig GrinD: hayy masalahh yaff daha benLemi yaşıcann yaa Big GrinBig Grindedem bile 73de mefta oldu sen haLa yasıon bide utanmadan forumLara takılıon pehhhBig GrinBig Grinbuarada dedeciqiimm yaş kaç?
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 599 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:05 AM