eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ne baqırıonnnnn ki el kadar kıza(:piss morukyav inatlaşma edindiğim izlenimler ve teşhisler sonucun da sende 250 gr uyusslu 199gr gıcıklık vevcut olup hastalığın baya ilerlemiş durumun vahim yani tedavi olman gerek Dugusuz Araştırma ve Geliştirme uyus ve gıcıkları iyileştirme hastahanesine bir an önce gitmeni tavsiye ediyorum bir moruk olara sanaaa
Canı Sıkılanlar
|
12-30-2008, Saat: 12:44 PM <
eaqle qirl´isimli üyeden Alıntı
tamam ne baqırıonnnnn ki el kadar kıza(:piss moruk yav inatlaşma edindiğim izlenimler ve teşhisler sonucun da sende 250 gr uyusslu 199gr gıcıklık vevcut olup hastalığın baya ilerlemiş durumun vahim yani tedavi olman gerek Dugusuz Araştırma ve Geliştirme uyus ve gıcıkları iyileştirme hastahanesine bir an önce gitmeni tavsiye ediyorum bir moruk olara sanaaa bukadar hakarette ediLmeski canımtamam yaşLı amca bidaha sana sayqısızLık etmicemm özürdiLerim ben büyükLrime sayqıLı bi qencimm ¤ ćaяaмєLL ¤ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaslı ama onun kalbi genc dime asksız Teşekkür ederim canım eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eaqle qirl´isimli üyeden Alıntınerde hareket orda bereket deyilmidir he tabe hareketli olacam Moruksak ölmedik ya canım alla alla moruğunda bir kalbi var dime ama
12-30-2008, Saat: 12:47 PM <
12-30-2008, Saat: 12:49 PM <
nerde hareket orda bereket deyilmidir he tabe hareketli olacam Moruksak ölmedik ya canım alla alla moruğunda bir kalbi var dime ama
__________________ sende hakLısın moruk yhaa budewirde asLINda moruKLardan korkucannwışş tırstım senden ..........bu arada işe qec kaLcam yaff ayrıLamıorum duyqusuzdan bide piss moruqtaN:d:d:dD: eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı: Ayy ayyy canım yaaa demek sende benim kibarlığımı anladın yerim ben seni yerimmm sende canımsınnnn ayırırmıyım sizi heç
12-30-2008, Saat: 12:55 PM <
Ayy ayyy canım yaaa demek sende benim kibarlığımı anladın yerim ben seni yerimmm sende canımsınnnn ayırırmıyım sizi heç
cooooooooookkkk tesekkür ederim AŞKSIZ o qüseL mübarek ellerinden öperimm
okadarda fazla ya aaaa moruk dediysek dedn yaşındada deyilim canım 75 e daha girmedim
12-30-2008, Saat: 12:58 PM <
D: hayy masalahh yaff daha benLemi yaşıcann yaa dedem bile 73de mefta oldu sen haLa yasıon bide utanmadan forumLara takılıon pehhhbuarada dedeciqiimm yaş kaç?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 599 Ziyaretçi