Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne rüyası gelmek istemeyenler adlarını yazsın bakim
Bide yalancı oldum he
TuğbaNur
Canı Sıkılanlar
|
01-01-2009, Saat: 05:42 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne rüyası gelmek istemeyenler adlarını yazsın bakim TuğbaNur SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TuğbaNur Demek gelmek istemiyorsun anlaşıldı sen bilin
01-01-2009, Saat: 05:46 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demek gelmek istemiyorsun anlaşıldı sen bilin Ortada 12.5 trilyon filan olmadıqı icin heveslenmiim dedim SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada 12.5 trilyon filan olmadıqı icin heveslenmiim dedimNerden olmadığını biliyorsun olmayan şeyle Yurt dışına gidilirmi hiç
01-01-2009, Saat: 05:47 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni şaşırttın Tubiş sonra keşke deme ama Cxxxxxxx demem
01-01-2009, Saat: 05:48 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerden olmadığını biliyorsun olmayan şeyle Yurt dışına gidilirmi hiç Gidilemiceqi iciN diom bende isteH SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxxxxx demem Anlaşıldı sen gelmiceksin Benimle gelenlerin resimlerini sana gösteririz bizde sende onlara bakarsın
01-01-2009, Saat: 05:50 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlaşıldı sen gelmiceksin Benimle gelenlerin resimlerini sana gösteririz bizde sende onlara bakarsın Hııhım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|