ben konu bulma özürlüyümdür =) size bırakıyorum konu bulma işini =)
Her telden ordan burdan
|
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şık yoqmu bence o kadar ayrıntıya girmye gerk yoq bence şıq mıs rükür sevimli sevecen dost canlısı bence şimdilik genc ve değerli yeterli... _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben konu bulma özürlüyümdür =) size bırakıyorum konu bulma işini =) bu olmadı işte Nymph
çok güzel ama zor bir işi bana verdiniz helal olsun tebrik ederim sizleri eee aşk hayatınız nasıl gidiyor bakem kızlarrr biraz acayip konu oldu ama neyse isterseniz furbola ya da okul konuları ile konuşalım...
bnm bi adım var =) nymph demene qerek yok =) meltem diebilirsin hakancım
aşkk hayatımm bnm çokk qüzeLLL. =) sormıycaktın bakhh bu soruyuu kafanızı şişirirdim ama neyse.. DOÄžU var işte =) ben çok seviyorum öle birlikteiss falan şimdilik..* bööLe.. =) snn aşkk hayatında ne var ne yok hakancımm..*
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm bi adım var =) nymph demene qerek yok =) meltem diebilirsin hakancım m.oldum tanıştığıma meltem bende hakan zaten biliyorsun
:kk:
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkk hayatımm bnm çokk qüzeLLL. =) sormıycaktın bakhh bu soruyuu kafanızı şişirirdim ama neyse.. DOÄžU var işte =) ben çok seviyorum öle birlikteiss falan şimdilik..* bööLe.. =) snn aşkk hayatında ne var ne yok hakancımm..* valla doğrusunu söylemem gerekirse berbat bir şekilde adım adım ilerliyorum bir tane kızı seviyorum o sevmiyor kalbimi ona verdim artık geri vermiyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi