:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
_Nymph_
ben konu bulma özürlüyümdür =) size bırakıyorum konu bulma işini =)
Ara
hakan2796
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şık yoqmu Big Grin

bence o kadar ayrıntıya girmye gerk yoq bence şıq mıs rükür sevimli sevecen dost canlısı bence şimdilik genc ve değerli yeterli...
hakan2796
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben konu bulma özürlüyümdür =) size bırakıyorum konu bulma işini =)

bu olmadı işte Nymph
xsearchgirl
hakan bulsun konuyu Big Grin
Ara
hakan2796
çok güzel ama zor bir işi bana verdiniz helal olsun tebrik ederim sizleri eee aşk hayatınız nasıl gidiyor bakem kızlarrr Big Grin biraz acayip konu oldu ama neyse isterseniz furbola ya da okul konuları ile konuşalım...
_Nymph_
bnm bi adım var =) nymph demene qerek yok =) meltem diebilirsin hakancım Smile
Ara
_Nymph_
aşkk hayatımm bnm çokk qüzeLLL. =) sormıycaktın bakhh bu soruyuu Tongue kafanızı şişirirdim ama neyse..Tongue DOÄžU var işte =) ben çok seviyorum Smile öle birlikteiss falan şimdilik..*Tongue bööLe.. =) snn aşkk hayatında ne var ne yok hakancımm..*
Ara
xsearchgirl
ask hayatım super gıdıor Big Grin
Ara
hakan2796
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm bi adım var =) nymph demene qerek yok =) meltem diebilirsin hakancım Smile

m.oldum tanıştığıma meltem bende hakan zaten biliyorsunBig Grin
hakan2796
:kk:
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkk hayatımm bnm çokk qüzeLLL. =) sormıycaktın bakhh bu soruyuu Tongue kafanızı şişirirdim ama neyse..Tongue DOÄžU var işte =) ben çok seviyorum Smile öle birlikteiss falan şimdilik..*Tongue bööLe.. =) snn aşkk hayatında ne var ne yok hakancımm..*

valla doğrusunu söylemem gerekirse berbat bir şekilde adım adım ilerliyorum bir tane kızı seviyorum o sevmiyor kalbimi ona verdim artık geri vermiyor SadSadSadSad

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi
  Tarih: 12-05-2024, 04:57 AM