SEVECEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Hiç Bir Yere Gidemezsin ..yaw senden ne zamandan beri izin falan alıyorumki ben ...
Tatili Falanda Unut
ey allahım yarabbim
Garip Sohbetler
|
SEVECEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Hiç Bir Yere Gidemezsin ..yaw senden ne zamandan beri izin falan alıyorumki ben ... ey allahım yarabbim *-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden gidemiyoo yasık mı koydun sen ona yoksammmmmmmmmtabi aslıcım sen bilmiyosun ben biryere giderken sevecenden izin alıyo izin vermezse gitmiyom ..:yikildim: :yikildim:
04-16-2007, Saat: 06:50 PM <
EZO NE DEMEK İSTEDİÄžİNİ PEK ANLAYAMADIM DAHA AÇIK SÖYLERMİSİN.
04-16-2007, Saat: 06:51 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölmek ve istemek kolay şeylerdir..ANLIYORUM SENİ YORDUÄžUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimsin...nasıl oluyorda karışıyorsun ..ne isterse onu yapar ..sakin canım sakin ...arkadaşl espri yapmaya çalışmış anlaşılan ama becerememiş oda ayrı yani:yikildim: :yikildim: :yikildim: yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok doğru söyledin kardeş sağolasın ...valla bende tanımıyorum ..aman ya boşwerin aZZaZeeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidecek bir yerin varsa ne mutlu sanabende yer çok canım...sende gel bearber gişdelim istersen biz duygusuz bayanları olarak gidiyozzz baylar yok ) gerekte yo k zaten :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-16-2007, Saat: 06:54 PM <
hehe ....Daha derT mi...Miss BeLa daa yeni basLadık bea
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezoya kim tatil yasagi koydu yaw, kim o arkadas ezoovalla bilmiyom nehircim ... ama belliki arkadaş şaka yapmaya çalışmış ama tanıdığımız biri olmadığı için bu kadar üstünde duruldu sanırım ..ama ya boşwerin
04-16-2007, Saat: 06:59 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hasan senin teık bir sorunun var oda kenine özgüvenin yok..ÖNCEKİ AÇTIÄžIM KONULARDAN BİRİNDE HANZOLARI ENGELLEYEBİLİRMİSİN GİBİ BİR ŞEY YAZMIŞTIN SEN HALA BANA KIZGINSIN SANA KARŞI YAPTIÄžIM HATA NE ONU BİLE BİLMİYORUM O HANZO DEDİKLERİNİN ARASINDA BEN DE OLABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM VE İSTEMEYEN SEN OLAMAZMISIN.EÄžER HATAMI DA YAZARSAN SEVİNİRİM. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|