ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya niye bu kadar yoruyorsun yaaaatamam ezoooooooooooooooooooooooooooooooo tamam
ya cidden bu kadar yapma ya bunu yapmaya hakkın yok senin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Garip Sohbetler
|
04-16-2007, Saat: 07:10 PM <
04-16-2007, Saat: 07:11 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya niye bu kadar yoruyorsun yaaaatamam ezom benim hiçbirşeye hakkım falan yok zaten ...
al işte yine başladık ya neye hak istiyosunda hakkettiğini alamıyosun ..
bunu anlatsana sen ... ne hakkı bu ya..ne hakkkııııııııııııııııı
04-16-2007, Saat: 07:12 PM <
ya adamın biri bişey yazıp gidior siz birbirinizi üzüorsunuz... o keyfine bakıor
üzüLen siz oLuyorsunuz... bunu düşünün bari kırmayın birbirinizi..
04-16-2007, Saat: 07:15 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:al işte yine başladık ya neye hak istiyosunda hakkettiğini alamıyosun ..ne zaman dur diyeceksin çok merak ediyorum .. ve senin bu yaptıklarını haketmiyorum ezooo anladınmı haketmiyorum ben bu sözleri.. Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya adamın biri bişey yazıp gidior siz birbirinizi üzüorsunuz... o keyfine bakıormalesefki öyle bende bunu ajnlatmaya çalıştım lakin yapamadım ... espri dedik olmadı ne yapalım yani biri birşey dedi diye ölelim ozaman yani yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne zaman dur diyeceksin çok merak ediyorum .. senin isteklerin yok bende anladınmı .. bir insan bu kadar sinir edilemez herhalde ...yeter dedik,uzak dur dedik,burnumuzun dibine kadar geldin ..ne yapmamı bekliyodunkiiiiiii.. buyum ben değişemem değişmem ...... Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar lütfen yaa..lütfen sakin olun..ben sakinim nehir sadece bukadarda uzun boylu değil..ben nerde durmam gerektiğini iyi bilirim nehir .. hemde çok iyi bilirim ... beni savunmöasın istemiyorum ..benim de dilim varrrrrrr, konuşubileirm .. parmaklarım var yazabilirim ... bende olmayan tek şey duygu .. sevgiyi sildim ben istemiyorum .. niye anlamıyooooooooooooooooooooo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 73 Ziyaretçi