(sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar bende sizinle arkadas olabılırmıyıım sakıncası yoksa tabıııoL OLLLLLL =]
coGaLaLimmm
Garip Sohbetler
|
04-17-2007, Saat: 11:38 AM <
(sefa) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar bende sizinle arkadas olabılırmıyıım sakıncası yoksa tabıııoL OLLLLLL =] coGaLaLimmm
04-17-2007, Saat: 11:38 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5 ekmek yetermi özge:yikildim:maşallah sen beni biriylemi karıştırıon d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni almıyonus he mum ışığı bende aşkımla giderim hıh.. [SIZE="3"][COLOR="Purple"]sana ben 5 tane ekmek gönderdim emlağa:yikildim: sen onlarla idare ediver [/COLOR][/SIZE]
04-17-2007, Saat: 11:39 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10 dk içinde oradayım:tmm. 10 dk icinde geLmezsen oLacaklardan ben sorumLu diiiLim ona gore
04-17-2007, Saat: 11:39 AM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkadaşlar banada yer varmı sohbetteolmazmı baş köşeyi ayırdıqhoşgeldin canım nasılsın HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkadaşlar banada yer varmı sohbette [COLOR="Purple"][SIZE="2"]hoşgeldin war olmazmı özgenin ne kadar çok yemek yediğinden bahsediyoruz[/SIZE][/COLOR]
04-17-2007, Saat: 11:41 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana ben 5 tane ekmek gönderdim emlağa:yikildim:istemem ben yarım ekmeği zor yiyom 5 ekmek dio hahah
04-17-2007, Saat: 11:41 AM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm arkadaşlar banada yer varmı sohbettevar var =] son yeri sen kaptin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|