ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben gidiyom yaaa yinenereye ya arkadaşım daha karpuz kesicez a valla olmaz sende yemezsen
Garip Sohbetler
|
04-17-2007, Saat: 12:01 PM <
ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben gidiyom yaaa yinenereye ya gitme ufaq tefeq şeylere kızıp gitme ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz anlaşılan birbirinize gıcıklık yapmak için konuşuyonuz laf atmak için Küstüm size benKÜSMEYA ŞAKAYDI SADECE BENİMKİ VALLA ART NİYETİM YOK VALLA DALILIM
04-17-2007, Saat: 12:02 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bırak şimdi kapağı yaf tamamistemem gırdın galbimi herkese yemek söz werio
04-17-2007, Saat: 12:03 PM <
ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz anlaşılan birbirinize gıcıklık yapmak için konuşuyonuz laf atmak için Küstüm size bengel ya gitmeağlarım ama:'(fatih nerde ne zmn gelio
04-17-2007, Saat: 12:03 PM <
sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bnm babam duyarsa kotu olmuokıs baq gördünmü banada yemeq sözü werio
04-17-2007, Saat: 12:05 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs baq gördünmü banada yemeq sözü werioveRsin o hem ben artik yemege cikmak istemiorm sen cik sole ona az yalvarsin disarda babam gelio
Ya Birakalim Yemegi Aşktan Bahsedelim Biraz Nal Gidiyo Söyleyin Ah Ah Ah Benim Hiç Sormayin Valla çok Yaraliyim Bu Aşkkin Gözü Kör Olsun
04-17-2007, Saat: 12:06 PM <
sHeKeR_oSLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:veRsin ohahah kptum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 164 Ziyaretçi