Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıcımm nerde cagırın gelsın sısss t yargıc nerdesın abı yaa hişşşt gelde laflayalım
abi yargıç yok biz varız bizle konuşmuyor musun?
Her telden ordan burdan
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıcımm nerde cagırın gelsın sısss t yargıc nerdesın abı yaa hişşşt gelde laflayalım abi yargıç yok biz varız bizle konuşmuyor musun?
offf.bu ne yhaa..slm..nasılsın..iim sen nasılsın..bnde ii nolsun...eee...daha daha nasılsın geçinn artıkk bu muabbetlerii
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıc yoqzaten bı var oldugunu görmedım numunelıkmıdır nedır bı kerede sohbete gelsın yaa herkes napıyor
10-28-2007, Saat: 08:31 PM <
_Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offf.bu ne yhaa..slm..nasılsın..iim sen nasılsın..bnde ii nolsun...eee...daha daha nasılsın geçinn artıkk bu muabbetlerii eet duygularıma tercuman olduun tşkr edermmm eeeee ne konşcaz şimdii _Nymph_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offf.bu ne yhaa..slm..nasılsın..iim sen nasılsın..bnde ii nolsun...eee...daha daha nasılsın geçinn artıkk bu muabbetlerii işte duyarlı bır vatandas arkadaslar bu konunun kalkınması ıcın muhabbete ıhtıyacımız vardır lutfen konusun artık yeter:yikildim::yikildim::yikildim:
arkadaşlar benim işim çıktı siz nolur kendinize ve sevdikleriniz için iyi bakın sonra görüşmek üzere her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa esenlikle kalın byes
10-28-2007, Saat: 08:34 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bı var oldugunu görmedım numunelıkmıdır nedır bı kerede sohbete gelsın yaa gelır elbet hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar benim işim çıktı siz nolur kendinize ve sevdikleriniz için iyi bakın sonra görüşmek üzere her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa esenlikle kalın byes o nasıl vedaydı bee reha muhtarla bı yakınlıgın varmı senın :??:??:??:yikildim::yikildim::yikildim:
10-28-2007, Saat: 08:35 PM <
aamaaan aallam bn susmayan bi insandmmm nolduu bna böleee :S ewrm geçiriorm galiba
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|