Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cıx nasıl geleyim ben
Kargoyla gelirsin
Canı Sıkılanlar
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cıx nasıl geleyim ben Kargoyla gelirsin Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin MesuthOsbuLdum, Zeki abLa'm. Dünkü sorudan sonra Sana böyLe Dicem + NasıLsın? My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam...... hoşgeldin mesut s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin mesuthOsbuLduum.. Sen nasıLsın? My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşbuldumm.. iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın ? My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hOsbuLduum.. idare eder sen nasılsın? BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın ?Çok Şükür bende Iyiyim. Seni Gördüm Daha Iyi oLdum BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ölede olmaz yaw bizim hdd yada ram yanarsa ne olacak hadi bunları geç board yandı ben bittim s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:idare eder sen nasılsın?Bende Iyiyim. + Hepinizi Gördüm Iyi oLdum
01-29-2009, Saat: 04:46 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kargoyla gelirsinhea oldu düşünmemiştim bunu ben yiğenim sağolasın My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hOsbuLdum, Zeki abLa'm.ehehehe Sağol Mesut iyi bende |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|