benle kanka olmak isteyende varmı
Canı Sıkılanlar
|
ama sen deli kızsın
birazcık daha akıllı olsan nolur yaw bu arada bende çıkıyourm kendinize iyi bakın olar mı
bende cıkıyorum yav kasam bitmedi daa
herkes ii baksın kendine hoşçakaLınn görüşürz ercan BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ulen alakaya maydanoz hea seninkide laf mı şimdi BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Gamze geç oldu ama iş hali oluyor böle şeyler Olsun sana laf şey ettim ya sen ona bak ŞişireceK kabiliyette deilim cimri beyy..! Alıntı:Ağzını bi kere de hayra aç be Elif . Kara haber tellalı gibisin hea Hayra açarım sen meraK etmee..! Nerden biliyosun belki kontrole gitmiyor görüomusun Görürsün meraK etme tabi o zamana kadar ölmessen Alıntı:hoş buldum.. önemli değil ya siz 2niz süpersiniz yaaaa yan yana olsanız kesin biriniz rahmetlii Artık benmi onu öldürüm omu beni bilemem ..! Koy yegenimin resimlerini Alıntı: Elifi kimse almaz evde kalır o O bakımdan yani He tabi bi enayi bulur kakalarız o ayrı onuda nerden bulacaksak artık bakıcaz işte Maksat gönlü olsun Sen uyuu..! ya sen kendine bak 28 yasına gelmişsin hala birimi bulamamışsın bu gidişle sen evde kaldıınn ev kurusuu Sen uyuu..! Alıntı:Yok Gamze bişi olmaz oda biliyor sonunu ee gerçekler acıdır Gene ercandan Atasözü Alıntı:ya eliff nerde şimdiye kadar burda olması lazımdı :kizgin::kizgin::kizgin:bu gülümsemelerden koyması falan lazımdı noldu acaba merak ettim şimdi yoksam dedğin gibiii gerçek mi? Yok Ercan beye kız bulmaya gitttim yoksa evde kalıcaK Alıntı:Ben malımı tanımazmıyım ya Kaçmıştır kesin Sendense eveT..! Kesin..! cırcır cırcır beynimi götürdünn Alıntı:Yok henüz değil Hadi hadi kıvırma sen şuna evde kaldım desenee..!
Şuna bak hele hiç bir lafın altında kalmamak için hepsinede bişi yazmış. Allah ın delüsü
Utanmıyorda kazık kadar oldu ama Bu arada Günaydın Duygusuzlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 90 Ziyaretçi