YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin kafa baya sa?lam galiba hehheheefalla seninki kadar de?ildir emin ol kade????:o :o
Garip Sohbetler
|
09-14-2006, Saat: 01:18 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haa ii o zaman sorun yoq....D EFET KANK? YOKSA SEN? ?A?IRMAZLAR MI YAFFF smart_egoist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:falla seninki kadar de?ildir emin ol kade????:o :o HEHHEH YARDIMCI OLURUS KARDE? YAFFF G?R?LT? YAPMIOS SOHBET ED?OZ YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EFET KANK? YOKSA SEN? ?A?IRMAZLAR MI YAFFF
09-14-2006, Saat: 01:24 PM <
merhaba arkadaslar bug?nk? konumuz konusmas?n? bilmeyen manyaklar
09-14-2006, Saat: 01:25 PM <
konumuzu sen belirleyemezsin..
hepimiz karar vericez.. GEN? KAPTAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba arkadaslar bug?nk? konumuz konusmas?n? bilmeyen manyaklar bis onnar? d?fme taraftar?y?s falla karde?im cad?c?m sopam nerde benim
09-14-2006, Saat: 01:30 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bis onnar? d?fme taraftar?y?s falla karde?im cad?c?m sopam nerde benimyarg?? b?yle bana laf sokmaya ?al???yor msn da kavga ettikde o y?zden.. l?tfen konuyu de?i?tirelim..yani o manyaklar dedi?ine bana demek istiyor..ok..??? tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yarg?? b?yle bana laf sokmaya ?al???yor msn da kavga ettikde o y?zden.. o zaman b?yle bir konu?ma yok birbirinize hakaret etmeniz yanl?? anlad?m can?mc?m tamam bu konuda daha fazla konu?mak yersiz herkes sakin olsun
09-14-2006, Saat: 01:40 PM <
ben hakaret etmedim etmemde..ama yine de susayım yoksa mukakkat bişiler olacak..
konuyu değiştirdiğin içinde sağol..:o |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 79 Ziyaretçi