esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin çocuk benim kızdan hep kopya istiyormuş:yikildim:senin kız hep benim jojuqtan kopya çekio yakalanmış seni okula çağırdılar sölemedimi kıs
bu kadarda olmaz ki canım
azcık derslerine çalışsın:yikildim:
Garip Sohbetler
|
04-18-2007, Saat: 02:10 PM <
04-18-2007, Saat: 02:11 PM <
senin kıs ders çalıom die sizi kandırıo benim jojua mektup yazıo
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin kız hep benim jojuqtan kopya çekio yakalanmış seni okula çağırdılar sölemedimi kıs [SIZE="3"][COLOR="Purple"]benim kızım yapmaz öle şey:yikildim: neyse çocukları bırakta biz bu açıkliseyi nasıl bitiricez yaf walla ben alan derslerini hayatta geçemem yani anlican ayvayı yedim[/COLOR][/SIZE]
04-18-2007, Saat: 02:17 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kızım yapmaz öle şey:yikildim:olm kaç senedir bitiremedin ben bi girdim kaç kredim oldu müdür aferin dedi bende ne o beklemiyomuydun dicektim ama demedimben senden önce bitireymde gör dermişim
[COLOR="Purple"]benim bölümde tm
ama matematik nasıl olacak heç bilmiyom alan dersi olduğu için onlardan en az iki almak lazım türçe edebiyat felan onlar süper benimde matematiği nasıl yapacam[/COLOR]:'(
04-18-2007, Saat: 02:26 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim bölümde tmolm ben kopya weririm sana aynı yere düşerseq ağlama benim mat çoq ii tc ink.geçtim 95 aldım en yüksek notum d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olm ben kopya weririm sana aynı yere düşerseq ağlama [SIZE="3"][COLOR="Purple"]işim sana kaldıysa ayvayı bütün olarak yedim ben:yikildim: sedat bana matematik çalıştırır[/COLOR][/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 69 Ziyaretçi