BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ya o kadar saftım vericem hemen seninle belediye bile uğraşmadı zehirleyin atın dedim ama yok ben ne uğraşacam
ben bi kere istedim werdi...çatla elif
Canı Sıkılanlar
|
02-03-2009, Saat: 11:40 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ya o kadar saftım vericem hemen seninle belediye bile uğraşmadı zehirleyin atın dedim ama yok ben ne uğraşacam ben bi kere istedim werdi...çatla elif Alıntı:insan bi teşekkür eder Ya ne kadar gıcık birisin Allah annene babana yardım etsin acıyoum yazık günaah kadıncağıza Alıntı:ben bi kere istedim werdi...çatla elif Bide anne olucak tühhhh.....!
02-03-2009, Saat: 11:43 PM <
gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu krizde gitti paracılar Sen bana gel yaa ben daha iyi kontrol yaparımhem boşuna gitmez parajıklar tıp mı okudun sen
biz senin bildiğin evlatlardan değiliz tamam mı
hayırlı evlatız biz hayırlı
02-03-2009, Saat: 11:44 PM <
nie kıskandın mı ama hesabıma bi 100 ytl yatır sana wereyim ercanın msn adresini
ama ercana söyleme Alıntı:nie kıskandın mı ama hesabıma bi 100 ytl yatır sana wereyim ercanın msn adresini Ya ister versin msn adresini ister vermezin çoKta fifii gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli benim bildiğiim eevlat geveze olmaz Dönüp kendine hiç bakmıyorsun sanırım arada bi bak kendine geveze diyene bak sen hele bu yaşta dil papuç kadar maşallah
02-03-2009, Saat: 11:49 PM <
gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya ister versin msn adresini ister vermezin çoKta fifii tmm kısss gel 50 ytl anlasalım yarın doktor parasını çıkarayım barii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|