hoşbulduk.....
ulan Adem hayatın kopya ve yalan
Matematik çalıştırmamı istiyosan saatim 20 ytl ona göre sana kıyak
ulan Adem hayatın kopya ve yalan
Matematik çalıştırmamı istiyosan saatim 20 ytl ona göre sana kıyak
Garip Sohbetler
|
04-18-2007, Saat: 02:35 PM <
hoşbulduk.....
ulan Adem hayatın kopya ve yalan Matematik çalıştırmamı istiyosan saatim 20 ytl ona göre sana kıyak
04-18-2007, Saat: 02:36 PM <
sen hem sedoş de hem de yardım iste vazcaydım ulen parayla da yardım etmicem
sedatozaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk..... [COLOR="Purple"][SIZE="2"]tüüü senin gibi arkadaşa ulan ortaokulda sana werdiğim kopyalar haram olsun:yikildim: get senin gibi arkadaşım yok artık[/SIZE][/COLOR]
04-18-2007, Saat: 02:37 PM <
sedatozaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk.....adem baq sedat da anlamış kopya we yalan 20 olarmı olmaz 50 olsun oda tanıdık die indiriim
04-18-2007, Saat: 02:38 PM <
sedatozaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hem sedoş de hem de yardım iste vazcaydım ulen parayla da yardım etmicemsedat ben seni çoq sefiom canım arkadaşım bana kopya hazırlarsın dimi d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem baq sedat da anlamış kopya we yalan [COLOR="Purple"][SIZE="2"]bu nee beeee sendemi brütüs:yikildim: [/SIZE][/COLOR]
04-18-2007, Saat: 02:39 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüüü senin gibi arkadaşaayy bende diom pc neden ıslandı adem tükürdüğün yere dikkat et sen çocuktan kopya çekmişindir hiç şüphem yoq bide iftira hiç yakıştıramadım d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy bende diom pc neden ıslandı adem tükürdüğün yere dikkat et [COLOR="Purple"][SIZE="2"]:yikildim: nan sedatın pc ye tükürdüm ben hem ben kopya çekmem gördüğümü yazarım[/SIZE][/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|