s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Leyla gelmiş ben kaçayım artık yine bunalım moduna geçer birazdan
Sen hem niye uyuyorsun gece mi çalıştın ne yaptın ?
Canı Sıkılanlar
|
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Leyla gelmiş ben kaçayım artık yine bunalım moduna geçer birazdan Sen hem niye uyuyorsun gece mi çalıştın ne yaptın ?
02-05-2009, Saat: 10:41 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürlerde surat asma sende sabaha kadar çalış uyursun olmycak dua ya amin denmez... uykuyu bi hayal gibi hatırlıyorum artık... hiç gerçekçi değil... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gidiyorum hoşçakaLınn ! :pisik: amanda aman alınırmış hemen :hayir: BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen hem niye uyuyorsun gece mi çalıştın ne yaptın ? Evet ercan bu ara müdür canıma kastediyor
02-05-2009, Saat: 10:42 AM <
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan korktum bi kere yaww??korkma ayçacım yok sen abla de bana s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürlerde surat asma sende sabaha kadar çalış uyursunsabaha kadar mı çalıştın sen ? aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gidiyorum hoşçakaLınn ! :pisik:nereye gidiyorsun leyla ? PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan korktum bi kere yaww??yok ya benden 1 yaş o kadarcık aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gidiyorum hoşçakaLınn ! :pisik: çabuk gittin ama görüşürüz kendine i bak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|