BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya benden 1 yaş o kadarcık
tamam ozman yaw...
sorun yok :
Canı Sıkılanlar
|
02-05-2009, Saat: 10:54 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya benden 1 yaş o kadarcık tamam ozman yaw... sorun yok : BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Onada şükür napalım aç durmaktan iyidir şaka bi yana yaw sibeL feLan musti hep bi araya geLsek PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ozman yaw...Sana demiştim korkmana gerek yok diye demi aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka bi yana yaw sibeL feLan musti hep bi araya geLsek Anacım öle dionuzda icraatta bişi yapamıyoruz ki Ben pazar günleri müsaitim genelde Müsait olduğunuz bi pazar toplanalım iştee PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm birde buluşma planlarımı yapılıyo =)=)=) Yok öle büyük bişi değil yaw 3 5 kişi işte kendi aramızda. Sözde aynı yakadayız hep ama bi gün denk getiremiyoruz bir senedir Sen nerde oturuyordun ?? Hangi yakadasın BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sana demiştim korkmana gerek yok diye demi babacım ben geLdim gecen sefer kimLer ekti biLiyosun hıh :pisik: ben geLicem diyorum işde hıh :pisik: PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbul avrupa yakası... Teyzom Bodrumda Ben amylee ve sibel dediğimiz kişi anadolu yakasında Musti dediğimiz Bursa ama şimdilik burada sanırım. En son geçen yaz görüşmüştük öle kaldı bi daha görüşemedik buluşupta Bekleriz senide gelirsen tabi bizde denk getirebilirsek
02-05-2009, Saat: 11:04 AM <
=)=)=)
güzelmiş ozman... yıllar sonra buluşma ayarladığınızda bende gelirim belki : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|