aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: senin emeKLiLik zamanın cokdan geLdide geçio beaa
yav benim biraz zor ehehe
nasıl çoktan geldide geçiyor bea benimde çok var
Günün dolmasına daha var 12 sene oda boşluk olmazsa
Canı Sıkılanlar
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: senin emeKLiLik zamanın cokdan geLdide geçio beaa nasıl çoktan geldide geçiyor bea benimde çok var Günün dolmasına daha var 12 sene oda boşluk olmazsa
pimi çekiLmeye hazır bomba gibi işde 3 senedir burdayım bişe oLmadı bundan sorada oLmaz inş.
işler guzel baya yogunuz zırve programını kullanıyoruz bende daha yenıyım 6 ay oldu bende yenı yenı ogrenıyorum iste
sizin ısler nasıl BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl çoktan geldide geçiyor bea benimde çok var 60 yaşında emekLiyimm bende hıh nevar :pisik: sen fazLa yaşamazsınn aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 60 yaşında emekLiyimm bende hıh nevar :pisik: ooo yaşa bakarsak bizimde çok varda günümüzü doldurduk mu tamamdır evet fazla geliyorum dunyaya beni fazla yaşatmazlar
02-06-2009, Saat: 11:41 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw Ayça umut ancak öldüğün zaman sona erer . Her insanın içinde umut her ne durumda olursa olsun mutlaka vardır fon müziğini duyabiliorummmm BENİM HALA UMUDUM WAAAARRRR =)=)=):yikildim: bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işler guzel baya yogunuz zırve programını kullanıyoruz bende daha yenıyım 6 ay oldu bende yenı yenı ogrenıyorum iste hayırLı oLsun canım diğer istasyonLar 10bin Lt düşerken satışLar bizde pek değişikLik yok zati en iyi firmaLar bizde programda eta ydı şimdi Lucaya gecdik ön muhasebedede meksis die akaryakıt programı var işde ama şükürLer oLsun aLLah daa çok kazanç sağLasın patronLarımıza çaLışanLarda kıymet biLse .. PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fon müziğini duyabiliorummmm evet şimdi bende duydum PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fon müziğini duyabiliorummmm :yikildim: :yikildim: canım sen ne iş yapıyosun
02-06-2009, Saat: 12:01 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet şimdi bende duydum elbet birgün sölerimde o şarkıyı bağıra bağıraa... oyyy daraldımmmm haaaaa:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|