_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydınLar efenim ...
günaydın cnm =)=)
Canı Sıkılanlar
|
02-07-2009, Saat: 01:03 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydınLar efenim ... günaydın cnm =)=) PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aboww noluyo anadolu çocuğu olunca... yok o yakada ne nerede yapılır onu bilmiyorum demeye çalışıyorum _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydınLar efenim ... günaydın canım ilkcanım
02-07-2009, Saat: 01:07 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok o yakada ne nerede yapılır onu bilmiyorum demeye çalışıyorum aaaa sen karşıdaydın dimi :S:S hmm tamam yaw bakarız en kötü ihtimal eminönüne geçersin blık ekmek yersin
02-07-2009, Saat: 01:10 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıLsınız bakaLım ?? iiiyim şekercim sen nasılsınn??? PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa sen karşıdaydın dimi :S:S yersin derken tek başıma yiyeceksem onu kadıköy yada üsküdarda da hallederdim eminönüne nie gidim _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıLsınız bakaLım ?? bende iyiyim
02-07-2009, Saat: 01:12 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yersin derken ben balık yemem senle otururum sadece... ozman tavuk ve emirgan fikrine dewam... ben hiç gitmedim eee sende gitmedin tamam işte kaybola kaybola emirgan bulunur:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|