bise sormak istiyorum nie burda paso yemek muhabbeti dönüo
acıktırıosun beni de valla
acıktırıosun beni de valla
Canı Sıkılanlar
|
bise sormak istiyorum nie burda paso yemek muhabbeti dönüo
acıktırıosun beni de valla PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben balık yemem senle otururum sadece... evet doğru diyorsun bende hiç gitmedim ii peki madem sora sora bağdatı bulmuş elin adamı demi _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bise sormak istiyorum nie burda paso yemek muhabbeti dönüo he ya napalım ilkcanım acıktık canımızda balık tavuk felan çekti dedik madem yapalım olsun bitsin şimdide işte plan yapıyoruz aç karınımızı doyuracaz tavukla
02-07-2009, Saat: 01:17 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet doğru diyorsun bende hiç gitmedim tamam anlaştık ozmn arada çılgınlık iyi gelirr... alone cum pikniğe gidiyoruz.. ben tavuk yapıom sevgili modumuz ercan salata yapıyo... emirganda lalelerin arasında afiyetle yiyozzz... katıl sende bizeee :d PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam anlaştık ozmn katılmam mı sayenizde 2 gündür bi doymak bilmedim her konuya girdiğimde yemek muhabbeti acıkıom valla bende pasta yaparım size miley16:
Tmm Ayça bak yaparız bunu hea bi kaç kişi daha bakarız cümbür cemaat gideriz
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tmm Ayça bak yaparız bunu hea bi kaç kişi daha bakarız cümbür cemaat gideriztabi cnm miley16: senin repLerin mi artmış banamı öyle gelio miley16: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılmam mı sayenizde 2 gündür bi doymak bilmedim her konuya girdiğimde yemek muhabbeti acıkıom valla gel tabii tatlımızda senden olsun tmm dır süper
02-07-2009, Saat: 02:16 PM <
burası neden bu kada durgun kımse ya yoq yada< konusmadan kacıyorlar< ¿ <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|