Slm Arkadaşalr Nasilsin......
Hepinize Iyi Akşamşlar Ve Iyi Paylaşimlar.....
Hepinize Iyi Akşamşlar Ve Iyi Paylaşimlar.....
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Garip Sohbetler
|
Slm Arkadaşalr Nasilsin......
Hepinize Iyi Akşamşlar Ve Iyi Paylaşimlar..... ![]()
içmeyin arkadaşım valla bende bırakabilsem kurban kesicem ama ne fayda bi türlü bırakamıyorum
04-19-2007, Saat: 05:27 PM <
ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hosgeldiniz Cümbür Cemaat hosgeldiniz cümbür cemaatmis, hic hos bulmadim beni gördün kactin demi, ok gidiom ben siz sohbetinize devam edin, dermisiiiiiim ![]() ![]() ![]() ![]() ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Slm Arkadaşalr Nasilsin......saol sende hoşgeldinnnnnnn
Benden İmam olmaz Abi ..
Hem sefa Gelmedi Kandırdım ![]() ![]() Söz senden sayım müftü fatih ![]() Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]çok büyük sorunmuş evet dostum işimiz çoook zor ne yapacağız...sigarasız bir yaşam sörüyoruz...olmaz böleee....:yikildim: ...boşwer ben başlamadım sende başlama...ne güzel içimiz temiz ama çevre kirli..... Alıntı: Dermissmisss ![]() ![]() ![]() Kaçmayın Kaçmayın Güzel Güzel içek çayları ![]() Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldiniz cümbür cemaatmis, hic hos bulmadim beni gördün kactin demi, ok gidiom ben siz sohbetinize devam edin, dermisiiiiiimcanımsssssss nereye ya dur gitme
Neyse Bana Bi Yer Yok Burdaaaaaa
![]() ![]() Size Iyi Muhabbetler Muhabbettiniz Bol Olsun.. Hoşcakalin........
04-19-2007, Saat: 05:29 PM <
HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içmeyin arkadaşım valla bende bırakabilsem kurban kesicem ama ne fayda bi türlü bırakamıyorum canim ya sigarayi birakmak gercekten bukadar zormu ya.. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|