Önce şikayetlerini söylemen gerek
ben öle baştan sağma iş yapamam
Canı Sıkılanlar
|
Önce şikayetlerini söylemen gerek
02-10-2009, Saat: 01:04 PM <
eee söledik yaaa üşütüorummmm zihinsel dahil hem doktorsun sen bilsene neyim war neyim yok???? hiç param yok mesela
Büyüyünce oda olur merak etme sen
diğer sorunlara gelince de hepsi geçici sadece kısa süreli bi şok geçiriyorsun diyelim. güzel düşün güzel olsun herşey demi ama. Yani kısaca üşütmen ile ilgili raahtsızlığın ayağına kalın çorap giy İnsan üşümeye ordan başlıyor yani ben sonra bir şarkı şöyle der takmayacaksın tak acacaksın Takma demek herkes için çok kolay tabi ama olsun genede buda geçecek de yeter
02-10-2009, Saat: 01:25 PM <
=)=)
way bee doktora bak... geçecek demek kolay ama sen dene diyebiliyo.. farkındasın sende aslında hayatta kelimelerin aslında hiç önemi yok :S
bazen bi bakıyorsun kelimelerin değil hayatın hiç bi anlamı yok
onun için işte fazla takılmamak gerek . Biz nasıl anlamlar yüklersek hayata bizim için o anlamı taşır
02-10-2009, Saat: 02:04 PM <
=)=)
keşke o anlamları yükleme işini bana werselerde hayatımda.. kendimi iyi dahadaa iyi ifade edebilsem yazmak dışında... oooowwwww derinlere daldırma şimdi beni gırgır şamata en iyyisi
Naptın pazar günü o zaman o yağmurda çamurda
Balıklar nolduuu
02-10-2009, Saat: 02:38 PM <
balıklar kaçmışşşşşş...
anadolu yakasına doğruu dittmişlerrr sadece taksime çıktım ve gezdim alışveriş yaptım o kadar =)=) PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:balıklar kaçmışşşşşş... az önce neden param yok dediğini anladım şimdi balıklar anladı tabi senin geleceğini kaçtı demi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|