ya enişde uzun zamandır gırmıorum bı suru kısı uye olmus ya sen neresındeısn ızmıtın
Her telden ordan burdan
|
11-01-2007, Saat: 03:40 PM <
iyi abi nasıl olayım boynum sargıda dün düştüm işte ama süperim iyi olmanada sevindim
durum vahim görünüyor rüşvetle çözülecek gibi deil bu iş
kahveyi paket paket alacakmış sana o sana
bu hafta yine halası geliyo babaneside deryalarda,o gelmeyi düşünüyodu sana ama biraz zor sen gidersin artık konuşuruz halledersiniz güzelim ◄███▓▒░░ DeRyAm ░░▒▓███►ஐ çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi abi nasıl olayım boynum sargıda dün düştüm işte ama süperim iyi olmanada sevindim lem olm madem bilmion bu top oynama işini ne diye antremana falan gidion bi ara gelde sana biraz futbol dersi vereyim
gökhan geçmiş olsun bu arada sanada..
◄███▓▒░░ DeRyAm ░░▒▓███►ஐ
11-01-2007, Saat: 03:43 PM <
hım bak babannesı gelmıs hberım yok hiç yok ben baska bı zaman gıderım halası falan kalabalık benı açmaz yok o benım kac yıllık arkadasım kolay deıl tabı bu arkadaslıgı bıtırmek deroyu sevıyorum ben eee enişde nezaman evlenıonuz ya dugun yapında oynayalım
tabikide oda seni seviyo güzelim,tabi beni sevdigi kadar degil...
şaka tabiki alınma sakın,herkesin yeri farklıdır. dügün dedin yaramı deşdin canım ya bu derya evlilik dendi mi anında konuyu degiştiriyo anlamadım gitti üstüne gitmekte istemiyorum ama herhalde erken oldugunu düünüyo ◄███▓▒░░ DeRyAm ░░▒▓███►ஐ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi