Alıntı:
ne zaman gittin sen askere allah aşkına bide ban anlat bakalım neler yapmışsın askerde çok dayak yedinmi fatih:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
gelecekteki askerlik anılarımı yani
Garip Sohbetler
|
Alıntı: gelecekteki askerlik anılarımı yani
04-19-2007, Saat: 06:32 PM <
ya arkadaslar kusura bakmadiniz umarim birazcik isim vardi o yüzden cikmistim, bana küsmediniz degilmi gardaslarim..
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halil kim halil benim arkadaşım.... bu arada sende fatih olmalısın memnun oldum...
04-19-2007, Saat: 06:33 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]kim kimi yedi[/b]karpuzu kim yedi dedi sen yedin ya onu diom Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaslar kusuruma bakmayin yaw, birazcik isim vardi o yüzden cikmistim, bana küsmediniz degilmi gardaslarim..yok canım olurmu hiç sadece yoklugun belli oldu kıs bak bana karpuz ayırdılar gel beraber yiyelim Alıntı: bende kardes Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya arkadaslar kusura bakmadiniz umarim birazcik isim vardi o yüzden cikmistim, bana küsmediniz degilmi gardaslarim.. sana neden küselim ki nehir....
04-19-2007, Saat: 06:34 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelecekteki askerlik anılarımı yaniespirili jojuq |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|