derdo tşkler.. ilgin için..
Rose Sanada çok tşkler böyle yürekten bir yorum için Tşk az gelir..
yüreğine sağlık..
Rose Sanada çok tşkler böyle yürekten bir yorum için Tşk az gelir..
yüreğine sağlık..
Cellat geçir hadi ilmeği boynuma
|
02-12-2007, Saat: 12:28 AM <
derdo tşkler.. ilgin için..
Rose Sanada çok tşkler böyle yürekten bir yorum için Tşk az gelir.. yüreğine sağlık.. MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekürler yüreği güzel rosem...RİCA EDERİM PERİM ..İÇİMDEN GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM ..HASRET ÇOK ZOR PERİM AMA YERİ GELİO ÖZLEMENİN BLE GÜZELLİÄžİNİ YAŞIYORSUN.. ÖZLEMLERİNİZİN SON BULMASI DİLEKLERİMLE.. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ..
Ben Tşk Ederim Sizlere Gerçekten çokk Güsel Paylaşimlar Yürekleriniz Hep Mutlu Olsunnn
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derdo tşkler.. ilgin için..RİCA EDERİM BEÄžENDİYSEN NE MUTLU BANA TEŞEKKÜRÜN AZI ÇOÄžU OLMAZ HEPSİNE KABULÜM
02-12-2007, Saat: 02:10 PM <
Çoğu zaman çorbama kinimi doğrar, öfkemi kaşıklarım. Zehir kokan bir gül biter dudaklarımın arasından, sonra bir bidon gökkuşağına döküp yakarım gülü, külüyle birlikte zamana savrulurum. Ben deliyim, geceyi ikiye böler, sonra hayatın adını yalan koyarım...
Sonra yalan olan hayatta Yalancı kişiler kurgularım.. sabahın ilk ışıklarında Yine bir sabah yine başka bir ışık dilerim... Seni senle yaşamak varken özlemi iliklerim kördüğüm hayatıma... Ve içimden şunu derim '' seni seviyorum '' her ne kadar sen bilmesende ve beni hissetmesende... Delisin biliyorum kimin delisi?...
02-12-2007, Saat: 02:26 PM <
tşklr arkadaşlar emeğinize sağlık.....
mutluluk sizinle olsun....
02-12-2007, Saat: 11:25 PM <
Senin Delininim
DELİYİM DEÄžİL Mİ Seni sevmek delilik se evet deliyim Seninle olmaktan deliyim Sensiz olmaktan deliyim Sana hasret olmak delilikse Hasretinden deliyim Seni özlemek delilikse Özleminden deliyim Sadece sana deliyim Seni sevdiğim için mutlu bir deliyim. Seni Seviyorum Sonsuz masalım...
02-12-2007, Saat: 11:27 PM <
Teşekürler Tatlı Belam
Mutluluklar seninle de olsun arkadaşım...
02-13-2007, Saat: 12:15 AM <
paylaşim çok güzel bizlerden eksik etmeyein böle yazıları
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Biraktim Hadi Git........ | ÇiLeK | 2 | 415 |
04-10-2022, Saat: 11:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
hadi uzat ellerini...(: | PaPaTYa_PReNSeS | 3 | 428 |
04-08-2022, Saat: 11:26 AM Son Yorum: wildfang |