|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sulanma kız sulanma kız sus ne böle gaffurca anladın sen onu dion bakim :yikildim:
ne sulanması arkadaşımın aşkısınnnnnn şarkısını çok seviyomm ama harbi hoş çıkmışsın patronnn
beklediginiz gün geldi:Pbuda ben euheuheuue:D
|
02-18-2007, Saat: 04:46 PM <
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sulanma kız sulanma kız sus ne böle gaffurca anladın sen onu dion bakim :yikildim: ne sulanması arkadaşımın aşkısınnnnnn şarkısını çok seviyomm ama harbi hoş çıkmışsın patronnn
02-18-2007, Saat: 04:48 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne sulanması arkadaşımın aşkısınnnnnn şarkısını çok seviyomm ama harbi hoş çıkmışsın patronnn var ya bide bana dersin az deilsin diye korkulur valla sendende:yikildim: sarkı da güselmiş ya denkmi geldi ayvallah elemanım saol genede yaw ben kötüde yorum istiom pelojjj anladın sen onu anladın ( pelojaydı bu not)
[COLOR="Purple"]karşımda bi adam yükseldi korktum....
yakışıklısın kabul etmek lazım[/COLOR]
02-19-2007, Saat: 10:43 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be resimde koydun he aferin eYlülcem nedden koymayımki ? hem artık sürekli bu sitedeyiz tanısınlar görsünler demi
02-19-2007, Saat: 10:44 AM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Purple"]karşımda bi adam yükseldi korktum.... yook be abi kendim o kadar yakısıklık oldugumu sanmıom etrafımda o kadar yakısıklı herifler varki yanlarında bir pok deiliz yanii!! neyse saol genede |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eYlülcem nedden koymayımki ? hem artık sürekli bu sitedeyiz tanısınlar görsünler demitamam ya ne kızıyon parmak kadar kızaaaaaaa
02-19-2007, Saat: 11:12 AM <
yorum sırası bende heralde tabı kaale alınırsa fotolar guzel gercektene ama cıdden ole abartılacak bısı goremedım bennn her turlu yoruma acık oldugunu dusunerek yazdım umarım kusuruma bakmassınızz mustafa beyy
02-19-2007, Saat: 11:16 AM <
ya bak eylulcem yakısıklılıgına laf demıyorum ama fotomodellık yapmıs yada tam fotomodel tarzı lafları hosuma gıtmedı cocuk allahı var yakısıklı ama bıras abartı gırıyo olaya mustıye lafım myok yanı nede olsa patronummm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'baÄžlamacI ErdeM' geldi.. | baglamaci | 9 | 968 |
04-07-2022, Saat: 07:32 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mekan Değişikliği iyimi geldi ne? | *Asİ-yÜrEk* | 40 | 2,543 |
09-13-2008, Saat: 11:42 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
işte alemin babası geldi orçun kankamsın | furkan | 48 | 3,137 |