ya mert şeyde bi tartışma yaratmaya yer arıyosun....sen açıyosun 'ulan gs....'die bişi yok...burada gelmiş tartışma yaratıyosun...ne bu...arkadaşlar sizede sölüyorum ya herşeyde bi tartışmaya girmekten vazgecin artık....
AZ acılı espriler
|
03-21-2007, Saat: 06:11 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kimin Ne Oldugunu gayet iyi Biliyorum .. D yani sana biri hakaret edici sözLer söyLese sen aLınmıcaksn? esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tehdit eden sözler sarfetme tamam mı... ahkâm kesme bana burda! Konuda Bir fenerbahçeLi dio demi? Atlamakla ne aLaka? Bu ben v bnm gibi FenerLiLere yazLm$ bi$e! Ben yazsam Bir GalatasaryLı(yani angut) yazsam sen atLamıcaksn yani??!! + Emrehan uzatma dedii içn uzatmıorm D Alıntı: milleti tehdit etmeyi bırak bi kere senin lafını solecek sana simdi Alıntı:Adam oL artık! tehditlerle,birilerine kızarak bi yere gelemezsin sakin sakin derdin neyse solersin Alıntı: zaten senden bisey isteyen yok hakareti bırak Alıntı: onu ciddiye almayın diye bu konuyu geyik yerine açmıstım ama sorun deil nası istiyosan ole anla
senin geyik anlayışında senin ne olduğunu ve anlayısını gosteriyor
sende burda veya baska yerde tehditleri bırakacaksın
03-21-2007, Saat: 06:22 PM <
Angut demek geyiklik diyosun yani?
Ben şimdi sana angut desem, Aha geyik yapıo deyip güleceksin yani?? Bu mudur?
yaw sen özürlümüsün arkadasım geyiğin ne olduğunu bilmiyosan ne die biseler saçmalayıp duruyon burda yeter yazıyosan doru duzgun yorum yap burda zırvalayıp duruyon yeter be!
03-21-2007, Saat: 06:28 PM <
Zırvalamak mı :yikildim:
Sorulara cvb weremeynce zırvalıyoz mu oldk :yikildim: Taam zırvaLıyorum ayrıca bunada sen karışamazsın Alıntı: evet aynen zırvalıyorsun hatta istersen admine veya modlara soluyelim senin bu konustuğun saçmalıkmı deilmi onlar karar versin saçmalamak istiyosan git sohbet bolumune bura geyik bolumu yolunu şaşırdıysan haberin olsun yani senin sorduğun sorulara mantıklı cevap vermek imkansız çünkü 1+1=3 etmez mantıksız sorulara iyi cevap bekleyemesin benden senin gibi saçmalamamı bekleme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
2010 yazinda soÄžuk esprİler :)))))) | MaSaL | 0 | 416 |
07-06-2010, Saat: 07:39 PM Son Yorum: MaSaL |
|
sıcak espriler | rocker_nergiz | 8 | 687 |
08-24-2007, Saat: 04:26 PM Son Yorum: rocker_nergiz |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi