yüreğine sağlık abicim...
güzel paylaşımın için teşekkürler...
“beyaz sevda”
|
05-10-2008, Saat: 03:17 PM <
yüreğine sağlık abicim...
05-10-2008, Saat: 11:18 PM <
Alıntı:Ahhh ahhh mükemmeL bir yazı.... Sevdalarının hep Beyaz Olması Dileklerim ile Serhad... Teşekkürler Yüreğine sağlık.. Bi karanlık gecenin iki narin
iki ince hecesiyim ben.. Bir yanım "AYAZ" bir yanım "BEYAZ".. Gündüzün çilesiyim ben .. Mavi koylarında kızıl şafağım .. Üşüdüğünde bak beyaz gölgeme .. Ben Bıraktığın beladayım... İki heceli narin bi sevdadayım.. Adı sende yarası bende saklı; ince narin bi ah'ım eski yitik sevdalar üstüne... Zamanlı zamansız esen bi deli poyraz olurum; Dağ yamaçlarından kızıl saclarına dolanan ... Okşarım hoyratça yüreğini .. Ben içindeki bulamadığın korkunum... Unutma bi yanım ak Diğer yanım katran karası.... Ben Kendi içinde kendini elleriyle hapsetmiş bi mahkumum.. Yüreğine Dokun Göreceksin.., Hissedeceksin.... Ve tıkınarsa kara ayaz gecede umutların Ben en kederli matemimde olacağım Yalnız bi bilinmezin bağrında Akar olacak kanım… Unutma..!! çiğ düşerse yüreğine Ben donarım sabahın zifirinde… Bi ormancı türküsü geçse bile aklından Beni çalar sazendeler ürpertili gecede… Ve bi yerlerde umuduna küsse martılar Ben yağarım çisil çisil karanlığa… Dokun korkma … Ellerin değsin buğday tenime Narin gece kimsesiz seyyahların olsun Ben bilinmez şafakların kuytusunda Bekleyen ve beklenen karanlık olurum… Unutma bi aynayım ben Gözbebeklerimde kendini görürsün.. Nefretine küsmüş bi yarenim Ellerim cebimde Yırtık bi barka sırtımda Kana bulanmış zifir umutlarım Ve içerim korkularını; Zamanın… Sen aldırma bakma benliğime Gözbebeklerim yeter sana… İçimdeki ah’ı bırak Matemine aldırma gecenin Sen sus..! sazendeleri dinle Gözbebeklerime bakarak karşıla Gülümseyerek ala şafağı… Kızıllığında bulacaksın beni.. Narin gözlerimi… çok güzel bir yazıydı teşekkür ederim arkadaşım bende beyaz gölgemle eşlik etmek istedim
05-11-2008, Saat: 12:11 AM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok güzel ve bembeyaz temiz bir yazıydı .. Teşekkür ederim güzel temennilerin için arkadaşım bilmukabil ...
05-11-2008, Saat: 12:13 AM <
Diddy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emeğine sağlık güzel paylaşımdı.... Gözlerinize sağlık..Teşekkürler..
05-11-2008, Saat: 12:14 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL arKaDa$ım GüzeLDi Sende sağol arkadaşım..Güzel temennilerin için de teşekkürler...
05-11-2008, Saat: 12:15 AM <
asi_ve_mai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğine sağlık abicim... Gözlerine dert düşmesin kardeşim..Teşekkürler..
05-11-2008, Saat: 12:17 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahhh ahhh mükemmeL bir yazı.... Ahh ahhh...(: Teşekkür ederim gül yüreklim..
05-11-2008, Saat: 12:19 AM <
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolasın arkadaşım..Mükemmel bir eşlik olmuş,yüreğine sağlık.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevda Yitirilmiş Bir Cümledir Şair'in LuGaTında... | €BeRimSin | 1 | 542 |
04-12-2022, Saat: 01:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
..:: B!R Sevda MasaLı ::.. | €BeRimSin | 7 | 532 |
04-09-2022, Saat: 11:52 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gözlerine Sakladım Sevda Cennetini... | ROSE | 3 | 513 |
04-09-2022, Saat: 02:24 PM Son Yorum: wildfang |