lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben varimmmmmmmmmmm desemmmmmmmm hahakime desennnnnnnnn
Galiba Aşik Oldummmm Bir Güzele...
|
gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe espırımı yapıyon sen hehe yaw ne komıksın sen ole sen asık olsan ne olıuur olmasssan ne olur bea hehe bızım ıcın uzgunmus acıyombea sanahehedostum nesin sen enerji içeceğimi yoksa cem yılmaz mı... snin için nie üzüleyim geri bn ona üzülüorumönce bi mesajı okumayı öğren asık oln bn değilim....saçma sapan konusma.. bnimlede yarışmaaaaaaaaaaaaaaa.....
saka olm saka anlamıyonn sendee pehhh
tesekür butonuna bas bea ro_ber17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dostum nesin sen enerji içeceğimi yoksa cem yılmaz mı... snin için nie üzüleyim geri bn ona üzülüorumönce bi mesajı okumayı öğren asık oln bn değilim....saçma sapan konusma.. bnimlede yarışmaaaaaaaaaaaaaaa.....yaw gıt basımdan derdım baana yeter sen takıl hadı ben yoruldum mucadele etmekten hadı canım eglen sen yasın ufak eglenmek khakkın
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
05-16-2007, Saat: 03:00 PM <
Ask cok güzel ve cok acidir benim gözümde...
gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw gıt basımdan derdım baana yeter sen takıl hadı ben yoruldum mucadele etmekten hadı canım eglen sen yasın ufak eglenmek khakkınsn ne diosun yaaa asıl sn git basımdan uğraşma bnle....her neyse konu kapanmıstır.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aşık olamıyorum!!!!!!! | oguz19 | 15 | 1,311 |
08-22-2009, Saat: 04:21 AM Son Yorum: oguz19 |
|
ıtıraf edıyorum asık oldum....! | piko | 137 | 5,974 |
06-12-2008, Saat: 05:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
Dün bi kız aşık oldu bana, ohh itiraf etcem (: | €BeRimSin | 120 | 6,411 |
04-02-2008, Saat: 04:43 PM Son Yorum: chatlaq |