izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böööööğğğ ben künefe sevmem ki.kaldırın şunları önümden.çok zevksizsin :yikildim:
HADİYAAA SEN NESEVERSİNNNNNNN PARDON TEYSEEEEEEE.....:hihi :hihi :hihi
ONU SÖYLEEEE HEM BELEŞ YEMEK HEMDE BEGENMEEEEE.......
ben goshtrider....
|
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böööööğğğ ben künefe sevmem ki.kaldırın şunları önümden.çok zevksizsin :yikildim: HADİYAAA SEN NESEVERSİNNNNNNN PARDON TEYSEEEEEEE.....:hihi :hihi :hihi ONU SÖYLEEEE HEM BELEŞ YEMEK HEMDE BEGENMEEEEE.......
05-30-2007, Saat: 12:13 PM <
bedava dıye her önume gelenı begenmek zorunda deılım.bızım adette kıbarlık olsun dıe ne yerdınız dıe sorarlar.bedava olsun dıe en ucuz yemeklerı bulup getırmezler allah bılır onlarda basaklarının tabaklarından kalan yemeklerdır :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bedava dıye her önume gelenı begenmek zorunda deılım.bızım adette kıbarlık olsun dıe ne yerdınız dıe sorarlar.bedava olsun dıe en ucuz yemeklerı bulup getırmezler allah bılır onlarda basaklarının tabaklarından kalan yemeklerdır :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: bisim buralardada kibarlık ve edepten dolayıı yemek begenilmesede kibarlık yapılırrrr saolunnn hiiçç gerekk yokkkk derlerrrr..evettt başkalarının tabaklarıı seni bukadar rahatsızzz ediyorsaaa onlarrr benimm tabak larımmmm .canımmmmmm........:x :x :x
05-31-2007, Saat: 09:07 PM <
Ya Koyuyonuz Böle Resimlerinizi Valla Nazar Değecek
güzel çıkmışsın resimlerde ...bizlerle paylaştığın için tşkler...
ZaMaN PeR!S! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Koyuyonuz Böle Resimlerinizi Valla Nazar Değecek tşkler zaman perisii ammaa nasrlıkk bi halimizzz kalmadııııı beeee miley17: miley17: miley17: CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel çıkmışsın resimlerde ...bizlerle paylaştığın için tşkler... eyvallah azizimm senin kendi güselliginnnn sizin gibi olmasaktaaaa kendi çapımızdayızzz yaneeeeeeee tşkkk ler yorum içinnnnnn sağolasınnn..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Goshtrider..... | GCLRNFNS | 21 | 1,666 |
07-22-2007, Saat: 06:00 AM Son Yorum: CReATuRE |