asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asiye yapma ben farkl? oldu?uma inand???m i?in geldim buraya ama farkettim ki fark?m pek fark etmiyo fark eden tek ?ey ben bu kez beceremedim
Ben seni anlad?m karde?im.
Ne karar verirsen ver arkanday?m...
Lordun Vedasi.....
|
asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asiye yapma ben farkl? oldu?uma inand???m i?in geldim buraya ama farkettim ki fark?m pek fark etmiyo fark eden tek ?ey ben bu kez beceremedim Ben seni anlad?m karde?im. Ne karar verirsen ver arkanday?m... buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa gitmeeeeeeeeeeeee benim sesimi duyyyyyyyyyyyyy gitmeeeeeeeeee duyyonnu beni yaaa gitmee ne olur kal yaaa ... ne olurrr şiişşşttt yakışmadı bu sana buse kimseye gitme deme gitmek isteyen defolur gider mutlaka yenileri gelecektir
yaaa kalsın ama gitmesin .....bak ne güsel kaynaştık hadi gitme kal ...
08-22-2006, Saat: 04:54 PM <
*As?yE* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bilirsin kasma,g?lHEM GER?DE KALIYOSUN HEM TERKETM?? SU?LU OLUYOSUN ??TE BUNA YAVUZ HIRSIZLIK D?YORLAR. DUYGU S?M?R?LER?M?Z B?LE MANTIK DI?I. tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben seni anlad?m karde?im. saol tayfun asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ii???ttt yak??mad? bu sana buse kimseye gitme deme gitmek isteyen defolur gider mutlaka yenileri gelecektiryaaa del?????????? kal diyoz i?teee ne k?z?yon gitme i?te madem defolup gidecektin sesizce gideydin olurmu ala ala:mad: :mad: asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol tayfun Sen sa?ol Y?lmazc?m...
08-22-2006, Saat: 04:56 PM <
asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin bu y?n?ne hayran?m biliyor musun seviyeli ince dokundurmalar?na bu kendine g?ven i?areti oportinizmin tutsaklar? kaybolacak nehrin karanl?k sular?nda biz hayk?r?rken ???l?klar?m?z? biz duyamayan cahiller yakacaklar kendilerini kendi ate?lerindeEYVALLAH BE SENLE KONU?MASI G?ZEL.BAK ?ZLEYECE??M ??MD?DEN. buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa kals?n ama gitmesin .....bak ne g?sel kayna?t?k hadi gitme kal ... biliyorum ki gidiyorum diyen gitmezse kald???nda daha anlams?z olur s?z?n?n arkas?nda durmayan cinsten laf a??zdan bir kere ??kar haks?zm?y?m isyan bitmez |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|