abicim tam geldik bisim anne başıma ekşidi yaaa. öff ben gitmek zorundaım inşallah açıcam ama akşam bb beni ösle tmm abi
zebaniler hortlaklar ve ayyaşlar burayaaa..
|
evett sersiii buranınn patronuuu zenabinnnnnnnnn o bilirrrr kiminn ne olduğunuuu bende onun editörüüüü
ne oluyosa artıkkkk:yikildim: tşk lerr zenabimmmm bendee iyiimmm vallaaa ne olsunnnn yaaa ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim tam geldik bisim anne başıma ekşidi yaaa. öff ben gitmek zorundaım inşallah açıcam ama akşam bb beni ösle tmm abi tamamm janımmmm anneyii üzmee allah çarparrrrrrrrr:hihi gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evett sersiii buranınn patronuuu zenabinnnnnnnnn o bilirrrr kiminn ne olduğunuuu bende onun editörüüüü Allah seni hep iyi etsin abijim. saol yaa beni onore ediyosun ha bire . editör demek sen olmasan ne burası nede burasının patronu olmas demek yani herşey demek.
06-25-2007, Saat: 09:03 AM <
Yha baktımda ilk başta yemekler war onlardan kaldımı bnde gelsem biraz yesem bn chatlak grubundayım ama o grup buraya üyemi gelebilirmi_?
zenabimmm seninn buu odaa tuttu haaa negüsell vallaaaa herkesler geliyoo ziyareteeeeee
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zenabimmm seninn buu odaa tuttu haaa negüsell vallaaaa herkesler geliyoo ziyareteeeeee ee bakıyolar Atilla abileri açmış geliyolar tabii. bide başlık güzel oldu. yemek de var daha ne olsun abijim yaff... Allah razı olsun senden kendimi mutlu hissediyorum...
06-27-2007, Saat: 09:53 AM <
atilla abide amma marifetliymiş yemeklere baq çok lezzetliymiş
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi