Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uyus oluyorum bazı erkeklere:@
oo bi tek sizi bulmuyo benide buluyo o yalancılar erkeklerin çoğu böyle saten bende uyus oluyom onlara bazıları hariçtir tabi
Ara
Sevipte Sevmiyeni Seven Affetsin.. Seviyorum Deyipte Sevmeyeni ALLAH Kahretsin!!!..

(Amiiiinn) Sad
Ara
amin arkadaŞım Big Grin
Ara
arkadaşlar bazı erkekler öle deil mesela ben
Ara
KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevipte Sevmiyeni Seven Affetsin.. Seviyorum Deyipte Sevmeyeni ALLAH Kahretsin!!!..

(Amiiiinn) Sad

aynen öle AMİN AMİN
Ara
beddua etmeyin kızlar...
Ara
allah yalanci erkek ve bayanlardan korusun bizi!!!
gerci erkeklerin yalan söylediği kadar bayanlarda söylüyor eşit sayılır bence
Ara
yürü kardeş kim tutar seni
Ara
aynen bende uyuz oluorum gıcık su yalan söliyenler asktan sohuttular yaws benıSad
Ara
Erkeklere Uyuz Oluyosunuz Ama Onllarsizda Yapamiyosunuz Yada Simdi Feministliginiz Tuttu Neyse Kiz Kiza Kaynatin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) €stapitipiti 11 2,103 04-13-2022, Saat: 05:18 AM
Son Yorum: wildfang
  Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum PaPaTYa_PReNSeS 6 1,404 04-12-2022, Saat: 12:08 AM
  Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum senem albayrak 9 1,713 04-08-2022, Saat: 02:48 PM
  hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... gaye sultan 5 1,656 04-07-2022, Saat: 01:03 AM
  uyuz oluyorum hala yaaa bilgeis 10 1,903 04-05-2022, Saat: 12:25 PM

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi