he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom
adem elimde kalcaktı ama yırttı
varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell
adem elimde kalcaktı ama yırttı
varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell
sezeryanla doğum gördünüzmü hiç..
|
he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom
adem elimde kalcaktı ama yırttı varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell
derya ıkı lafta sen ette el bırlıgıyle dagıtalım su konuyu böle yanlız kolay olmuyo:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kimi döwüo yaw ayrıCa nie ßa$ßeLaSı dion şuna bak yaahiç üstünede alınmıyor...
ne üStüme aLınCam ßea ßugün aLınma Limitim doLdu yarın aLınırım üStüme
Âh be.
harbi iştahlandım ha
duuyy bi tel açamda bari çatam birilerine olmuyo bele deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom [COLOR="Black"]vur gız vur, senin vurduğun yerde gül biter kader vurmuş bide sen vur... bak böyle ayak yaparsan kıyamaz [/COLOR]
yaw derya ne Zaman konu$Sa konu tıkanıo konu$un yhaw
Âh be.
[COLOR="Black"]konuşmayın lütfen
derya sende şiddet içeren laflar etmeye devam et... korkup susuyorlar....[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vur gız vur, senin vurduğun yerde gül biter duygu sömurusu haa :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:ben de yapayım derya vur be sneın vurdugun yerde gul bıtsın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|