he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom 
adem elimde kalcaktı ama yırttı
varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell

adem elimde kalcaktı ama yırttı

varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell

| 
					sezeryanla doğum gördünüzmü hiç..
				 | 
| 
			he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom   adem elimde kalcaktı ama yırttı  varmı gece zopası yemek istiyen gel vatandaş gell      
			derya ıkı lafta sen ette    el bırlıgıyle dagıtalım su konuyu böle  yanlız  kolay  olmuyo:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
		 PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kimi döwüo yaw şuna bak yaa  hiç üstünede alınmıyor  ... 
			ne üStüme aLınCam ßea   ßugün aLınma Limitim doLdu yarın aLınırım üStüme   Âh be. 
			harbi iştahlandım ha   duuyy bi tel açamda bari çatam birilerine   olmuyo bele   deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya zaten sinirlerim depreşmiş yine kime dalsam diye bakıyom [COLOR="Black"]vur gız vur, senin vurduğun yerde gül biter  kader vurmuş bide sen vur... bak böyle ayak yaparsan kıyamaz  [/COLOR] 
			yaw derya ne Zaman konu$Sa konu tıkanıo    konu$un yhaw   Âh be. 
			[COLOR="Black"]konuşmayın lütfen  derya sende şiddet içeren laflar etmeye devam et  ... korkup susuyorlar....  [/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vur gız vur, senin vurduğun yerde gül biter duygu sömurusu haa :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:ben de yapayım derya vur be sneın vurdugun yerde gul bıtsın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |